Hoe reserveer je een parkeerplek?

Hoe reserveer je een parkeerplek?

1. Vul je bestemming in op onze locatiepagina en vind een ParkBee garage in de buurt van jouw bestemming – je herkent ze door het blauwe icoontje in de map

2. Klik op het blauwe garage-icoon voor meer informatie over de garage en vervolgens op de groene knop met ‘RESERVEREN’

3. Selecteer tot 30 dagen voor vertrek een datum en tijd, vul je kenteken en persoonlijke gegevens in en betaal voor je reservering*

4. Je parkeerplek is gereserveerd! Wij houden een plekje voor je vrij op de door jou aangegeven datum en tijd. Je opent de slagboom van de gekozen garage via de Parkmobile app.

Reserveer je parkeerplek

 

*Let op: je hebt nu alleen betaalt voor het reserveren van een parkeerplek! De parkeerkosten betaal je apart, per minuut en achteraf via de Parkmobile-app.

Hoe parkeer je in een ParkBee garage?

1
Navigeer

Navigeer

Rij naar één van de tientallen ParkBee garages te herkennen aan de garage-icoontjes op de kaart in de Parkmobile app.
2
Start

Start

Selecteer de garage en klik op ‘open slagboom’. Sommige garages hebben een aparte toegangsdeur die bij terugkomst te openen is met ‘open toegangsdeur’ in de app.
3
Stop

Stop

Rij naar de slagboom en klik weer op ‘open slagboom’ om de lopende parkeeractie te beëindigen.

De meestgestelde vragen

Bij de meeste ParkBee garages kun je reserveren. Je reserveert vooraf één uur om in te rijden. De parkeerkosten betaal je apart en achteraf via de Parkmobile app.

Hoeveel kost het?

De kosten zijn variabel per locatie. De prijs wordt weergegeven nadat je een locatie en tijd hebt gekozen. De parkeerkosten worden achteraf via de Parkmobile app verrekend.

Wat is de reserveertijd?

De reserveertijd bestaat uit een halfuur voor en een halfuur na je gereserveerde tijd. Je hebt binnen dit uur de tijd om met jouw opgegeven kenteken bij de gereserveerde ParkBee garage naar binnen te rijden met de Parkmobile app. Daarna ben je flexibel en kun je zo lang parkeren als je wilt (mits de locatie dan open is!)

Wat als ik te laat ben?

Jouw parkeerplaats komt dan weer vrij en iedereen kan die gebruiken om in te checken met de Parkmobile app.

Kan ik annuleren?

Dat kan helaas niet, we hebben de plek al in ons systeem gereserveerd. De reserveringskosten kun je helaas niet terugkrijgen.

Kan ik met een Belgisch account van Parkmobile een parkeerplek reserveren?

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om met een Belgisch account van Parkmobile te parkeren in Nederland. Dit geldt voor zowel het parkeren op straat als het parkeren in een (ParkBee) garage. Het is hierdoor ook niet mogelijk om met een Belgisch account een parkeerplek te reserveren bij een ParkBee garage.

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.