Contact
help

Exclusief parkeren bij ParkBee garages

Gebruik Parkmobile om voordelige parkeerlocaties te ontdekken die voorheen verborgen waren. Onze straten worden voller, terwijl er veel parkeerplekken in kantoorgebouwen, appartementsgebouwen en zelfs openbare parkeergarages onbenut blijven. ParkBee garages benutten deze parkeerplekken optimaal en beperken het gedoe van parkeren. Je parkeert hier tot 50% goedkoper dan op straat of in reguliere garages en reserveert tot 48 uur voor vertrek je parkeerplek.

Open de slagboom met de Parkmobile app en krijg exclusief toegang tot ruim 100 premium parkeerlocaties, voor niet-zo-premium prijzen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?  

 • 1

  Navigeer

  Rij naar één van de tientallen ParkBee garages te herkennen aan de oranje garage-icoontjes op de kaart in de Parkmobile app.

 • 2

  Start

  Selecteer de garage en klik op ‘open slagboom’. Sommige garages hebben een aparte toegangsdeur die bij terugkomst te openen is met ‘open toegangsdeur’ in de app.

 • 3

  Stop

  Rij naar de slagboom en klik weer op ‘open slagboom’ om de lopende parkeeractie te beëindigen.

De meestgestelde vragen

Is reserveren verplicht?
Reserveren is niet verplicht, je kunt dus ook altijd naar een ParkBee locatie toe rijden en proberen in te checken via de app zonder reservering. We kunnen dan alleen geen garantie geven dat je kunt inchecken en naar binnen kunt rijden. Met een reservering heb je de garantie dat je tijdens jouw inrij-tijd met de Parkmobile app kunt inchecken bij jouw gereserveerde ParkBee locatie met gereserveerde kenteken.

Hoe veel betaal ik voor parkeren bij ParkBee?
In ParkBee garages betaal je tussen de €0,50 en €3,25 per uur, met een maximum van €2,50 tot 22,50 per dag. Kijk op de locatiepagina voor de juiste prijs in jouw stad. De tarieven en openingstijden van de desbetreffende garage raadpleeg je eenvoudig via de Parkmobile App: Rechts bovenin op het startscherm – direct naast de omschrijving van de parkeerlocatie – vind je dit icoontje. Kies deze en zie vervolgens in één oogopslag alle informatie die je nodig hebt.

Waarom is parkeren in ParkBee garages vaak goedkoper dan straat parkeren?
Omdat ParkBee garages niet-commerciële garages zijn. ParkBee verhuurt leegstaande bedrijfsparkeerplekken. Vaak worden parkeerplekken maar 8 van de 24 uur per dag gebruikt. 16 uur wordt er dus geen gebruik van gemaakt. ParkBee zorgt ervoor dat deze plekken altijd benut kunnen worden. ParkBee garages zijn gemiddeld 30% goedkoper dan het geldende straattarief.

Hoe lang kan ik in een ParkBee garage parkeren?
Sommige ParkBee garages hebben een specifieke eindtijd. Deze informatie wordt aangegeven onder het informatie-icoontje van de desbetreffende ParkBee garage in de Parkmobile App. Ook kun je deze informatie terugvinden op de website van ParkBee. Wanneer de auto na deze tijd niet wordt weggehaald, kan ParkBee een boete toekennen en heeft ParkBee het recht om de auto te laten verwijderen uit de ParkBee garage. De maximale parkeertermijn met Parkmobile is 7 dagen, hierna wordt de transactie beëindigd. Neem contact op met ParkBee wanneer het noodzakelijk is om langer te parkeren dan deze termijn.

Zo werkt reserveren

Download nu gratis de Parkmobile app