Gebruik Parkmobile om voordelige parkeerlocaties te ontdekken die voorheen verborgen waren. Onze straten worden voller, terwijl er veel parkeerplekken in kantoorgebouwen, appartementsgebouwen en zelfs openbare parkeergarages onbenut blijven. ParkBee garages benutten deze parkeerplekken optimaal en beperken het gedoe van parkeren. Je parkeert hier tot 50% goedkoper dan op straat en reserveert tot 48 uur voor vertrek je parkeerplek.

Open de slagboom met de Parkmobile app en krijg toegang tot meer dan 150 van deze voordelige parkeergarages in Nederland.

1
Navigeer

Navigeer

Rij naar één van de tientallen ParkBee garages te herkennen aan de garage-icoontjes op de kaart in de Parkmobile app.
2
Start

Start

Selecteer de garage en klik op ‘open slagboom’. Sommige garages hebben een aparte toegangsdeur die bij terugkomst te openen is met ‘open toegangsdeur’ in de app.
3
Stop

Stop

Rij naar de slagboom en klik weer op ‘open slagboom’ om de lopende parkeeractie te beëindigen.

De meestgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, reserveren is niet verplicht. Je kunt altijd zonder reservering naar een ParkBee garage toe rijden en proberen in te checken via de Parkmobile app. We kunnen dan alleen geen garantie geven dat je kunt inchecken en naar binnen kunt rijden. Met een reservering heb je de garantie dat je tijdens jouw inrij-tijd met de Parkmobile app kunt inchecken bij jouw gereserveerde ParkBee garage met het gereserveerde kenteken.

Hoe veel betaal ik voor parkeren bij ParkBee?

In ParkBee garages betaal je tussen de €0,50 en €3,25 per uur, met een maximum van €2,50 tot 22,50 per dag. Kijk op de locatiepagina voor de juiste prijs in jouw stad. De tarieven en openingstijden van de desbetreffende garage raadpleeg je eenvoudig via de Parkmobile App: Rechts bovenin op het startscherm – direct naast de omschrijving van de parkeerlocatie – vind je dit icoontje. Kies deze en zie vervolgens in één oogopslag alle informatie die je nodig hebt.

Waarom is parkeren in ParkBee garages vaak goedkoper dan parkeren op straat?

ParkBee garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven verhuren. Vaak worden parkeerplekken maar 8 van de 24 uur per dag gebruikt. 16 uur wordt er dus geen gebruik van gemaakt. ParkBee garages zorgen ervoor dat deze parkeerplekken altijd benut kunnen worden en zijn daarom gemiddeld 50% goedkoper dan het geldende parkeertarief op straat.

Hoe lang kan ik in een ParkBee garage parkeren?

Sommige ParkBee garages hebben een specifieke eindtijd. Deze informatie wordt aangegeven onder het informatie-icoontje van de desbetreffende ParkBee garage in de Parkmobile app. Deze informatie kun je ook terugvinden op onze locatiepagina door op het oranje icoon te klikken in de map. Wanneer je auto na deze eindtijd niet is weggehaald, kan een boete toegekend worden en heeft ParkBee het recht om de auto te laten verwijderen uit de garage. De maximale parkeertermijn met Parkmobile is 7 dagen, hierna wordt de transactie beëindigd. Neem contact op met ParkBee wanneer het noodzakelijk is om langer te parkeren dan deze termijn.

Download de nr. 1 parkeerapp
Download de nr. 1 parkeerapp iPhone screenshot

Download de nr. 1 parkeerapp

Vul hieronder je telefoonnummer in en je krijgt een gratis sms met de downloadlink van de app. Komt ‘ie!
Je downloadlink is naar je onderweg! Pak snel je telefoon om de app te installeren.

Download nu gratis de Parkmobile app

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.