Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Met EasyPark parkeer je gemakkelijk en veilig in meer dan 200 ParkBee-garages in het hele land. Omdat dit leegstaande parkeerplekken zijn van bijvoorbeeld kantoren, appartementen en openbare parkeergarages is hier parkeren soms wel 50% goedkoper dan op straat.

Met de Parkmobile-app open je eenvoudig de garagedeur of slagboom. En het mooie is, je kunt vooraf een parkeerplek reserveren. Je ziet in de app hoeveel plekken er nog vrij zijn. Handig toch?

1
Navigeer

Navigeer

Rij naar een ParkBee-garage, te herkennen aan de garage-icoontjes op de kaart in de Parkmobile-app. Je kunt van tevoren een parkeerplek reserveren als je wilt.
2
Start

Start

Selecteer de garage en klik op ‘open slagboom’. Je parkeersessie start automatisch.
3
Stop

Stop

Is er een aparte voetgangersdeur? Die open je bij terugkomst via ‘open toegangsdeur’ in de app. Rij naar de slagboom en klik weer op ‘open slagboom’. De parkeersessie stopt vanzelf.

De meestgestelde vragen

Is reserveren verplicht?

Nee, reserveren is niet verplicht. Je kunt altijd zonder reservering naar een ParkBee-garage rijden. We kunnen dan alleen niet garanderen dat er plek is en dat je met EasyPark naar binnen kunt. Door te reserveren heb je deze garantie wel. Je kunt dan binnen je gereserveerde tijd met de app inchecken bij jouw gereserveerde ParkBee-garage met het gereserveerde kenteken.

Hoe veel betaal ik voor parkeren bij ParkBee?

In ParkBee-garages betaal je tussen de €0,50 en €3,25 per uur, met een maximum van €2,50 tot €22,50 per dag. Bekijk de locaties voor de juiste prijs in jouw stad. De tarieven en openingstijden van de garages staan ook in de app vermeld per parkeerlocatie.

Waarom is parkeren in ParkBee-garages vaak goedkoper dan parkeren op straat?

ParkBee-garages zijn niet-commerciële garages die leegstaande parkeerplekken van bedrijven verhuren. Vaak worden parkeerplekken maar 8 van de 24 uur per dag gebruikt en staan dus 16 uur leeg. ParkBee zorgt ervoor dat deze parkeerplekken altijd gebruikt kunnen worden. Daarom zijn ParkBee-garages gemiddeld 50% goedkoper dan het parkeertarief op straat.

Hoe lang kan ik in een ParkBee-garage parkeren?

Sommige ParkBee-garages hebben een eindtijd. Deze informatie staat per parkeerlocatie in de app en op onze locatiepagina. Als je auto er na de eindtijd nog staat, kun je een boete krijgen en heeft ParkBee het recht om je auto te laten verwijderen uit de garage. De maximale parkeertijd met EasyPark is 7 dagen, daarna stoppen we de parkeeractie. Neem contact op met ParkBee als het nodig is langer te parkeren dan deze termijn.

Download de nr. 1 parkeerapp
Download de nr. 1 parkeerapp iPhone screenshot

Download de nr. 1 parkeerapp

Vul hieronder je telefoonnummer in en je krijgt een gratis sms met de downloadlink van de app. Komt ‘ie!
Je downloadlink is naar je onderweg! Pak snel je telefoon om de app te installeren.

Download nu gratis de Parkmobile app

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.