Contact
help

Gemakkelijk parkeren in ParkBee garages


MOBIEL PARKEREN
Via de app open je de slagboom van tientallen bedrijfsgarages die onze partner ParkBee exclusief voor jou toegankelijk maakt in het centrum van grote steden. Kijk voor een overzicht van alles garages op de locatiepagina of onderaan deze pagina.
Alle ParkBee locaties


GOEDKOOP PARKEREN
Bij ParkBee parkeergarages parkeer je vaak 50% goedkoper dan op straat en vaak vele malen goedkoper dan bij andere commerciële garages.


DUURZAAM PARKEREN
ParkBee beperkt zoekverkeer van automobilisten en de nieuwbouw van parkeerlocaties, door optimaal gebruik te maken van bestaande parkeergarages.

Hoe werkt het?

 • Stap 1. Slagboom
  Rij naar de slagboom, open de app en kies de garage.
 • Stap 2. Inrijden
  Druk op ‘Open Slagboom’ en bevestig je actie
 • Stap 3. Uitrijden
  Sta je bij het uitrijden voor de slagboom, druk dan op ‘Open Slagboom’ en verlaat de garage. *
 • Stap 4. Betaling
  Parkmobile rekent achteraf je parkeerkosten met je af via creditcard of automatische incasso.

 

 

* Mocht de parkeergarage zijn afgesloten door een deur die je niet handmatig kunt openen, dan open je deze ook door middel van de app via de button open toegangsdeur

Let op: Het openen van de slagboom met de Parkmobile App is alleen mogelijk in ParkBee Garages, te herkennen aan het oranje garage icoontje en de sticker bij de ingang. Bij alle andere parkeergarages kun je inrijden op basis van kentekenherkenning, de Parkmobile Token of je OV-chipkaart.

Dit is ParkBee

Bijna elke (grote) stad heeft ermee te maken: het parkeerprobleem. De parkeerdruk en het beperkt aantal parkeerplaatsen in deze steden maken het vinden van een goede parkpeerplek een stressvolle gebeurtenis. Dit leidt vaak tot een lange zoektocht naar een parkeerplaats en het betalen van torenhoge parkeertarieven, dat terwijl er vaak wel genoeg parkeerlocaties beschikbaar zijn.

Je herkent de ParkBee garages aan het oranje icoon op de Locatie-pagina en in de app.

Word nu gratis klant

 

LET OP: Helaas is het op dit moment niet mogelijk om met een Belgisch account te parkeren in Nederland. Dit geldt voor zowel het parkeren op straat als wel het parkeren in een (ParkBee) garage.


Benieuwd naar een ParkBee garage?

Alle ParkBee locaties