Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Winnaar bekend. De kleurcode is gekraakt!

De terreinwagen is gevonden en de kleurcode is gekraakt! De winnaar van € 250,- parkeertegoed is Dhr. Zuidweg!

In de nieuwe versie van de EasyPark iPhone App was een terreinwagen verstopt. Zodra de juiste kleurcode werd gedraaid, kwam de terreinwagen tevoorschijn. De afgelopen dagen is de kleurcode veelvuldig gekraakt, maar er was er maar één de snelste. De winnaar van de 'Kraak de Kleurcode' actie is Dhr Zuidweg. Wij feliciteren Dhr Zuidweg van harte met de prijs van € 250,- parkeertegoed.

Wilt u ook parkeren met de terreinwagen?
De juiste kleurcode is: oranje – rood – wit – groen.

Deze code voert u als volgt in: open de EasyPark iPhone App, ga naar 'account' en dan 'voertuigen'. Vervolgens draait u de vier kleuren en de terreinwagen komt automatisch tevoorschijn.

Welke auto zou u in de volgende editie terug willen zien? Laat het ons weten via app@parkmobile.com. Uiteraard kunt u ons ook andere aanbevelingen voor de App sturen.

OUDE NIEUWSBERICHT

Vanaf vandaag is versie 3 van de EasyPark iPhone App beschikbaar in de App Store. In deze nieuwe versie zit een in-app winactie verwerkt. Degene die als eerste de kleurcode kraakt, wint € 250,- parkeertegoed!

In de EasyPark iPhone App kunt u onder het in het tabblad 'Account' en dan 'Voertuigen' kiezen uit vijf verschillende auto-icoontjes. Dit kan zijn een coupé, stationcar, bus, stadsauto of sportwagen. Door middel van het in de juiste volgorde kleuren van een willekeurig auto-icoontje kan een verborgen auto-icoontje verschijnen, namelijk een terreinwagen. U kleurt bijvoorbeeld een icoontje eerst groen,geel, wit en dan zwart. Wanneer u de juiste kleurcode heeft gevonden, vindt u de terreinwagen. Bent u de eerste die de terreinwagen vindt? Dan wint u maar liefst € 250,- parkeertegoed.

Wanneer u de terreinwagen in beeld heeft, hoeft u alleen maar een printscreen van het scherm* te mailen naar app@parkmobile.com. De eerste die de juiste printscreen van de terreinwagen stuurt, is de winnaar.

Houd deze pagina in de gaten voor tips om de kleurcode te kraken.

Lees hier alles over de nieuwe functionaliteiten in de iPhone App Versie 3

Hoe een printscreen te maken met uw iPhone.
* Een printscreen kunt u maken door de ronde menuknop en de aan/uitknop aan de bovenzijde tegelijk in te drukken. Na het horen van een klikkend geluid zal de foto in de filmrol worden opgeslagen van waaruit deze per mail naar app@parkmobile.com kan worden verzonden.

Actievoorwaarden voor 'kraak de kleurcode' zijn hier te downloaden.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.