help

Win kaarten voor de Holland Festival Proms
08 mei 2017

Win 3×2 vrijkaarten voor de Holland Festival Proms

Het Festivalseizoen is weer begonnen. Kris kras door Nederland ploppen mobiele cateraars en podia als paddenstoelen uit de grond. Zeker in de grote steden. Bezoek je in juni het Holland Festival in Amsterdam? Met Parkmobile maak jij kans op vrijkaarten. Hoe? Klik hier.

Holland Festival is een internationaal podiumkunstenfestival in Amsterdam en biedt voorstellingen op het gebied van theater, muziek, opera, dans, beeldende kunst, maar ook film. Dit jaar bestaat het festival 70 jaar en vindt plaats van 3 t/m 25 juni op zo´n twintig locaties in Amsterdam. Bijvoorbeeld in Eye, Nederlandse Opera & Ballet, Muziekgebouw aan ’t IJ, Carré, Het Concertgebouw en nog vele andere locaties in en buiten het centrum. Met Parkmobile parkeer je altijd eenvoudig, voordelig én dichtbij jouw favoriete voorstelling.

Wil jij kans maken op vrijkaarten voor de Holland Festival proms? Klik dan hier!

Ben jij nog zoekende naar de juiste Holland Festival voorstelling? Wij lichten hieronder een aantal bijzondere voorstellingen uit:

Manifesto

Als eerste Manifesto: dit is een filminstallatie van kunstenaar Julian Rosefeldt. De installatie bestaat uit dertien schermen waarop verschillende films worden getoond. Hij werkte samen met niemand minder dan de Australische actrice Cate Blanchett die dertien verschillende rollen vertolkt. De basis voor de teksten haalde Rosefeldt uit historische kunstmanifesten en samen met Blanchett creëerde hij fascinerende werelden. De manifesten blijken opvallend actueel.

Klik hier voor meer informatie over Manifesto.

Ook tijdens Manifesto in Amsterdam Noord parkeer je met Parkmobile
Met Parkmobile parkeer je makkelijk en voordelig in Amsterdam Noord. Parkeren in Amsterdam Noord is €1,30 per uur of €7,80 per dag. Dit kan bij Buikslotermeer en vanaf hier loop je zo richting Casco Amsterdam. Het is ook mogelijk om te parkeren in de blauwe zones in Amsterdam Noord, maar let op: hier geldt een maximale parkeerduur van 2,5 uur.

887

Als tweede is 887.  Theatermagiër Robert Lepage brengt met 887 een intieme, persoonlijke solo-voorstelling. Met zijn filmische, meeslepende manier van theater maken, neemt Lepage het publiek mee naar het Quebec, jaren ’60. Hij vertelt over een familie die zich aan het arbeidersmilieu probeert te ontworstelen en verbindt deze verhalen met de toenmalige, radicaliserende vrijheidsstrijd in Quebec. Lepages theaterkunst is intiem, weemoedig en ontroerend.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling 887.

Ook bij Stadsschouwburg Amsterdam parkeer je met Parkmobile
Parkeer tijdens Holland Festival voordelig in een van onze ParkBee parkeergarages met maar één druk op de knop in de Parkmobile app. Op de centraal gelegen ParkBee locaties parkeer je tot 50% goedkoper. Parkeer voor de voorstelling 887 makkelijk en goedkoop bij ParkBee garage Overtoom. Je betaalt hier slechts €2 per uur of €15 per dag. Vanaf hier loop je in 10 minuten naar de Stadsschouwburg. Parkeren op straat rondom de Stadsschouwburg is €5 per uur.

ParkBee Garage Overtoom
Tweede Constantijn Huygensstraat 4
1054 CV Amsterdam

Holland Festival Proms

Het festival wordt feestelijk afgesloten met de Holland Festival Proms in het Concertgebouw op 24 juni. Een dag lang vindt in Het Concertgebouw een bruisend minifestival plaats. Tijdens de Holland Festival Proms zijn vijf concerten en een installatie te zien. Van een concert met virtual reality door onder anderen het Radio Filharmonisch Orkest tot het swingende The Nile Project. En van de broers Lucas en Arthur Jussen die Karlheinz Stockhausen spelen tot een opera-installatie van de Indonesische kunstenaar Jompet Kuswidananto. De dag wordt gepresenteerd door cabaretier en televisiepresentator Klaas van der Eerden. In de pauzes zijn er optredens van conservatoriumstudenten en korte concert­inleidingen. Voor slechts €10 per concert of €40 voor een dagkaart hoor je de nieuwste en avontuurlijkste muziek van over de hele wereld. ’s Nachts is er een afterparty voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Holland Festival Proms

Parkeren in de buurt van het Concertgebouw doe je met Parkmobile
Ook voor een bezoek aan het concertgebouw parkeer je makkelijk en goedkoop bij ParkBee garage Overtoom. Je betaalt hier slechts €2 per uur of €15 per dag. Vanaf hier loop je in een klein kwartier naar het Concertgebouw. Parkeren op straat rondom het Concertgebouw is €4 per uur.

ParkBee Garage Overtoom
Tweede Constantijn Huygensstraat 4
1054 CV Amsterdam

Bekijk ook de locatiepagina van Amsterdam voor alle parkeergelegenheden tijdens het Holland Festival.

Zo parkeer jij goedkoop bij de Rollende keukens

19 mei 2017

Van 24 mei tot en met 28 mei vindt alweer de tiende editie van het foodfestival Rollende Keukens plaats. Ook dit jaar zal het Westergasterrein worden overgenomen door talloze foodtrucks. Tijdens het Hemelvaartsweekend kun je opnieuw genieten van bijzondere en overheerlijke gerechten uit alle landen en windstreken. Kom je met de auto? Parkmobile biedt een…

Lees verder
delen

Parkeer, slim, voordelig en makkelijk in Aarlen

11 mei 2017

Vanaf mei is het mogelijk om mobiel te parkeren in Aarlen. Overal waar betaald parkeren geld in Aarlen is het mogelijk om met Parkmobile te betalen. Ontdek het oude Aarlen Aarlen is een van de mooie steden die de Ardennen te bieden heeft. Dit oude stadscentrum met vele oude straten en mooie klassieke gebouwen geven…

Lees verder
delen

Win kaarten voor de Holland Festival Proms

08 mei 2017

Win 3×2 vrijkaarten voor de Holland Festival Proms Het Festivalseizoen is weer begonnen. Kris kras door Nederland ploppen mobiele cateraars en podia als paddenstoelen uit de grond. Zeker in de grote steden. Bezoek je in juni het Holland Festival in Amsterdam? Met Parkmobile maak jij kans op vrijkaarten. Hoe? Klik hier. Holland Festival is een…

Lees verder
delen

Wie is verantwoordelijk voor een doorgelopen parkeeractie?

24 april 2017

Parkmobile was 24 april uitgenodigd om aan te schuiven bij het consumentenprogramma Radar van AVROTROS. Aanleiding hiervoor waren een tweetal klachten. Enerzijds een parkeeractie die ongewenst is doorgelopen en anderzijds een parkeeractie die ongewenst is gestart. Wie is verantwoordelijk voor het correct starten en/of stoppen van een parkeeractie? Parkmobile of de gebruiker? Direct naar de…

Lees verder
delen

Met Parkmobile naar de Markthal in Rotterdam

20 april 2017

Nederlands grootste overdekte marktvloer vind je in het centrum van Rotterdam: de Markthal. Winkelen, wonen, rondstruinen, maar vooral ook proeven. En dat allemaal onder één boog. Sinds 2014 kan dit architectonisch hoogstandje beschouwd worden als het kloppende culinaire en culturele hart van het ‘nieuwe’ Rotterdam. Parkeren bij de Markthal Rotterdam Start met Parkmobile eenvoudig jouw…

Lees verder
delen