help

Win kaarten voor de Holland Festival Proms
08 mei 2017

Win 3×2 vrijkaarten voor de Holland Festival Proms

Het Festivalseizoen is weer begonnen. Kris kras door Nederland ploppen mobiele cateraars en podia als paddenstoelen uit de grond. Zeker in de grote steden. Bezoek je in juni het Holland Festival in Amsterdam? Met Parkmobile maak jij kans op vrijkaarten. Hoe? Klik hier. Het betreft staanplaatsen voor een concert naar jou keuze!

Holland Festival is een internationaal podiumkunstenfestival in Amsterdam en biedt voorstellingen op het gebied van theater, muziek, opera, dans, beeldende kunst, maar ook film. Dit jaar bestaat het festival 70 jaar en vindt plaats van 3 t/m 25 juni op zo´n twintig locaties in Amsterdam. Bijvoorbeeld in Eye, Nederlandse Opera & Ballet, Muziekgebouw aan ’t IJ, Carré, Het Concertgebouw en nog vele andere locaties in en buiten het centrum. Met Parkmobile parkeer je altijd eenvoudig, voordelig én dichtbij jouw favoriete voorstelling.

Wil jij kans maken op vrijkaarten (staanplaatsen) voor een concert naar keuze tijdens de Holland Festival proms? Klik dan hier!

Ben jij nog zoekende naar de juiste Holland Festival voorstelling? Wij lichten hieronder een aantal bijzondere voorstellingen uit:

Manifesto

Als eerste Manifesto: dit is een filminstallatie van kunstenaar Julian Rosefeldt. De installatie bestaat uit dertien schermen waarop verschillende films worden getoond. Hij werkte samen met niemand minder dan de Australische actrice Cate Blanchett die dertien verschillende rollen vertolkt. De basis voor de teksten haalde Rosefeldt uit historische kunstmanifesten en samen met Blanchett creëerde hij fascinerende werelden. De manifesten blijken opvallend actueel.

Klik hier voor meer informatie over Manifesto.

Ook tijdens Manifesto in Amsterdam Noord parkeer je met Parkmobile
Met Parkmobile parkeer je makkelijk en voordelig in Amsterdam Noord. Parkeren in Amsterdam Noord is €1,30 per uur of €7,80 per dag. Dit kan bij Buikslotermeer en vanaf hier loop je zo richting Casco Amsterdam. Het is ook mogelijk om te parkeren in de blauwe zones in Amsterdam Noord, maar let op: hier geldt een maximale parkeerduur van 2,5 uur.

887

Als tweede is 887.  Theatermagiër Robert Lepage brengt met 887 een intieme, persoonlijke solo-voorstelling. Met zijn filmische, meeslepende manier van theater maken, neemt Lepage het publiek mee naar het Quebec, jaren ’60. Hij vertelt over een familie die zich aan het arbeidersmilieu probeert te ontworstelen en verbindt deze verhalen met de toenmalige, radicaliserende vrijheidsstrijd in Quebec. Lepages theaterkunst is intiem, weemoedig en ontroerend.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling 887.

Ook bij Stadsschouwburg Amsterdam parkeer je met Parkmobile
Parkeer tijdens Holland Festival voordelig in een van onze ParkBee parkeergarages met maar één druk op de knop in de Parkmobile app. Op de centraal gelegen ParkBee locaties parkeer je tot 50% goedkoper. Parkeer voor de voorstelling 887 makkelijk en goedkoop bij ParkBee garage Overtoom. Je betaalt hier slechts €2 per uur of €15 per dag. Vanaf hier loop je in 10 minuten naar de Stadsschouwburg. Parkeren op straat rondom de Stadsschouwburg is €5 per uur.

ParkBee Garage Overtoom
Tweede Constantijn Huygensstraat 4
1054 CV Amsterdam

Holland Festival Proms

Het festival wordt feestelijk afgesloten met de Holland Festival Proms in het Concertgebouw op 24 juni. Een dag lang vindt in Het Concertgebouw een bruisend minifestival plaats. Tijdens de Holland Festival Proms zijn vijf concerten en een installatie te zien. Van een concert met virtual reality door onder anderen het Radio Filharmonisch Orkest tot het swingende The Nile Project. En van de broers Lucas en Arthur Jussen die Karlheinz Stockhausen spelen tot een opera-installatie van de Indonesische kunstenaar Jompet Kuswidananto. De dag wordt gepresenteerd door cabaretier en televisiepresentator Klaas van der Eerden. In de pauzes zijn er optredens van conservatoriumstudenten en korte concert­inleidingen. Voor slechts €10 per concert of €40 voor een dagkaart hoor je de nieuwste en avontuurlijkste muziek van over de hele wereld. ’s Nachts is er een afterparty voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Holland Festival Proms

Parkeren in de buurt van het Concertgebouw doe je met Parkmobile
Ook voor een bezoek aan het concertgebouw parkeer je makkelijk en goedkoop bij ParkBee garage Overtoom. Je betaalt hier slechts €2 per uur of €15 per dag. Vanaf hier loop je in een klein kwartier naar het Concertgebouw. Parkeren op straat rondom het Concertgebouw is €4 per uur.

ParkBee Garage Overtoom
Tweede Constantijn Huygensstraat 4
1054 CV Amsterdam

Bekijk ook de locatiepagina van Amsterdam voor alle parkeergelegenheden tijdens het Holland Festival.

Let op! De buitenland boete blog

17 juli 2017

Waarschijnlijk heb je er hard voor gespaard en lang naar uitgekeken: je welverdiende vakantie. Eindelijk is het zo ver! Je koffer is gepakt en op het werk heb je alles netjes afgerond en/of overgedragen. Weg stress! Nu kan het genieten beginnen. Maar let goed op. Ga je met de auto op vakantie? In Frankrijk, Duitsland, Italië,…

Lees verder
delen

Parkeren in Durbuy doe je vanaf 15 juli met Parkmobile

13 juli 2017

Vanaf 15 juli kun je ook in Durbuy achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met Parkmobile parkeer je inmiddels in bijna 25 steden in België met de Parkmobile app.  Waarom parkeren met Parkmobile in Durbuy? Eenvoudig parkeren via de Parkmobile app; Betaal per minuut en achteraf; Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes; Voorkom dure parkeerboetes; 91% van…

Lees verder
delen

Parkeren bij Ziggo Dome doe je met Parkmobile

11 juli 2017

Ga jij eindelijk jouw favoriete artiest van dichtbij bewonderen? Of met het hele gezin naar een familievoorstelling? Een onvergetelijke avond uit beleef je in de Amsterdamse concerthal Ziggo Dome. Files; beperkte parkeermogelijkheden rondom de Ziggo Dome en enorme wachtrijen bij de ingang en garderobe. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten bij een avond…

Lees verder
delen

Tolwegen: wetten en vignetten

07 juli 2017

Met Parkmobile betaal je eenvoudig achteraf voor parkeren. Hierdoor heb je nooit meer frustraties met kleingeld of bankpasjes bij de parkeerautomaat. Helaas kun je nog niet zo eenvoudig achteraf betalen voor tolwegen. Want ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland of Oostenrijk? Dan is de kans groot dat je tolwegen passeert….

Lees verder
delen

Milieuzones Europa: Wat zijn de regels?

06 juli 2017

Steeds meer landen gaan werken met milieustickers. De milieustickers zijn er om de luchtkwaliteit in grote steden te verbeteren. Het was in sommige Duitse steden al verplicht om een milieusticker op de auto te hebben en sinds 17 mei ook verplicht in Frankrijk. Daarnaast kent Italië weer een ander beleid als het gaat om het terugdringen…

Lees verder
delen