help

Win kaarten voor de Holland Festival Proms
08 mei 2017

Win 3×2 vrijkaarten voor de Holland Festival Proms

Het Festivalseizoen is weer begonnen. Kris kras door Nederland ploppen mobiele cateraars en podia als paddenstoelen uit de grond. Zeker in de grote steden. Bezoek je in juni het Holland Festival in Amsterdam? Met Parkmobile maak jij kans op vrijkaarten. Hoe? Klik hier. Het betreft staanplaatsen voor een concert naar jou keuze!

Holland Festival is een internationaal podiumkunstenfestival in Amsterdam en biedt voorstellingen op het gebied van theater, muziek, opera, dans, beeldende kunst, maar ook film. Dit jaar bestaat het festival 70 jaar en vindt plaats van 3 t/m 25 juni op zo´n twintig locaties in Amsterdam. Bijvoorbeeld in Eye, Nederlandse Opera & Ballet, Muziekgebouw aan ’t IJ, Carré, Het Concertgebouw en nog vele andere locaties in en buiten het centrum. Met Parkmobile parkeer je altijd eenvoudig, voordelig én dichtbij jouw favoriete voorstelling.

Wil jij kans maken op vrijkaarten (staanplaatsen) voor een concert naar keuze tijdens de Holland Festival proms? Klik dan hier!

Ben jij nog zoekende naar de juiste Holland Festival voorstelling? Wij lichten hieronder een aantal bijzondere voorstellingen uit:

Manifesto

Als eerste Manifesto: dit is een filminstallatie van kunstenaar Julian Rosefeldt. De installatie bestaat uit dertien schermen waarop verschillende films worden getoond. Hij werkte samen met niemand minder dan de Australische actrice Cate Blanchett die dertien verschillende rollen vertolkt. De basis voor de teksten haalde Rosefeldt uit historische kunstmanifesten en samen met Blanchett creëerde hij fascinerende werelden. De manifesten blijken opvallend actueel.

Klik hier voor meer informatie over Manifesto.

Ook tijdens Manifesto in Amsterdam Noord parkeer je met Parkmobile
Met Parkmobile parkeer je makkelijk en voordelig in Amsterdam Noord. Parkeren in Amsterdam Noord is €1,30 per uur of €7,80 per dag. Dit kan bij Buikslotermeer en vanaf hier loop je zo richting Casco Amsterdam. Het is ook mogelijk om te parkeren in de blauwe zones in Amsterdam Noord, maar let op: hier geldt een maximale parkeerduur van 2,5 uur.

887

Als tweede is 887.  Theatermagiër Robert Lepage brengt met 887 een intieme, persoonlijke solo-voorstelling. Met zijn filmische, meeslepende manier van theater maken, neemt Lepage het publiek mee naar het Quebec, jaren ’60. Hij vertelt over een familie die zich aan het arbeidersmilieu probeert te ontworstelen en verbindt deze verhalen met de toenmalige, radicaliserende vrijheidsstrijd in Quebec. Lepages theaterkunst is intiem, weemoedig en ontroerend.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling 887.

Ook bij Stadsschouwburg Amsterdam parkeer je met Parkmobile
Parkeer tijdens Holland Festival voordelig in een van onze ParkBee parkeergarages met maar één druk op de knop in de Parkmobile app. Op de centraal gelegen ParkBee locaties parkeer je tot 50% goedkoper. Parkeer voor de voorstelling 887 makkelijk en goedkoop bij ParkBee garage Overtoom. Je betaalt hier slechts €2 per uur of €15 per dag. Vanaf hier loop je in 10 minuten naar de Stadsschouwburg. Parkeren op straat rondom de Stadsschouwburg is €5 per uur.

ParkBee Garage Overtoom
Tweede Constantijn Huygensstraat 4
1054 CV Amsterdam

Holland Festival Proms

Het festival wordt feestelijk afgesloten met de Holland Festival Proms in het Concertgebouw op 24 juni. Een dag lang vindt in Het Concertgebouw een bruisend minifestival plaats. Tijdens de Holland Festival Proms zijn vijf concerten en een installatie te zien. Van een concert met virtual reality door onder anderen het Radio Filharmonisch Orkest tot het swingende The Nile Project. En van de broers Lucas en Arthur Jussen die Karlheinz Stockhausen spelen tot een opera-installatie van de Indonesische kunstenaar Jompet Kuswidananto. De dag wordt gepresenteerd door cabaretier en televisiepresentator Klaas van der Eerden. In de pauzes zijn er optredens van conservatoriumstudenten en korte concert­inleidingen. Voor slechts €10 per concert of €40 voor een dagkaart hoor je de nieuwste en avontuurlijkste muziek van over de hele wereld. ’s Nachts is er een afterparty voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen.

Klik hier voor meer informatie over Holland Festival Proms

Parkeren in de buurt van het Concertgebouw doe je met Parkmobile
Ook voor een bezoek aan het concertgebouw parkeer je makkelijk en goedkoop bij ParkBee garage Overtoom. Je betaalt hier slechts €2 per uur of €15 per dag. Vanaf hier loop je in een klein kwartier naar het Concertgebouw. Parkeren op straat rondom het Concertgebouw is €4 per uur.

ParkBee Garage Overtoom
Tweede Constantijn Huygensstraat 4
1054 CV Amsterdam

Bekijk ook de locatiepagina van Amsterdam voor alle parkeergelegenheden tijdens het Holland Festival.

Is jouw auto winter(sport)klaar? Doe de check!

11 januari 2018

Wintersportliefhebbers kijken hier al maanden naar uit: het wintersportseizoen. Het natte, grijze Nederland wordt ingeruild voor zonovergoten witte pistes in bijvoorbeeld Oostenrijk en Zwitserland. Ga jij met de auto op wintersport? Wees dan goed voorbereid: Is jouw auto helemaal winterklaar? Heb je de nodige gereedschappen bij je? En vergeet je niet de verplichte documenten? Doe…

Lees verder
delen

Nog meer parkeren met Parkbee

15 december 2017

Parkeer nu nog makkelijker in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Rotterdam. ParkBee heeft er namelijk 12 nieuwe parkeergarages bij gekregen. Of je nou zakelijk rijdt of een dagje erop uit gaat, ParkBee biedt goedkoop parkeren aan op 50 toplocaties door heel Nederland. Zo parkeer je bijvoorbeeld aan de Dynamostraat in Rotterdam en ben je binnen…

Lees verder
delen

Parkeren tijdens en rondom de feestdagen

11 december 2017

Rondom de Kerstdagen hanteren een aantal gemeenten afwijkende parkeertarieven en/of – tijden. Ook schermen sommige steden rondom de jaarwisseling de parkeerautomaten af. Deze maatregel wordt genomen om vuurwerkschade aan de parkeerautomaten te voorkomen.* Hierdoor geldt voor sommige delen van de desbetreffende steden dat betalen voor parkeren niet mogelijk is. Let op: er geldt dus officieel geen vrij parkeren…

Lees verder
delen

Herfst checklist: 7x goed voorbereid op weg

27 oktober 2017

De dagen worden korter, bladeren vallen van de bomen en regen valt uit de grijze wolken boven ons: de herfst heeft zijn intrede gedaan. Ga goed voorbereid de weg op met deze zeven tips voor de herfst. Blijf alert Dit weekend gaat de klok een uur terug. Sommige mensen krijgen hierdoor last van vermoeidheid, omdat…

Lees verder
delen

Mobiel parkeren met Parkmobile nu ook in Venlo

01 oktober 2017

NIEUW! Nu ook mobiel parkeren via Parkmobile in Venlo. Betaald parkeren via Parkmobile kan vanaf 1 september ook eenvoudig in gemeente Venlo. Binnen deze gemeente is betaald parkeren van toepassing in Venlo. Parkeercontrole is op basis van je kenteken. Waarom parkeren met Parkmobile in Venlo? Eenvoudig parkeren via app, bellen of sms; Betaal per minuut…

Lees verder
delen