Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Verwachte steden: Arnhem, Goes, Beverwijk, Almere en Alkmaar

De verwachting is dat u dit jaar nog mobiel kunt parkeren in Arnhem met Parkmobile! Verwachte EasyPark steden voor het eerste kwartaal van 2012 zijn Goes, Beverwijk, Almere en Alkmaar.

Parkeren in Arnhem op straat en in garages
In Arnhem kunt u straks zowel op straat als in de gemeentelijke garages met EasyPark parkeren. Op straat kunt u in alle betaalde parkeerzones terecht met Parkmobile.

Naast parkeren op straat kunt u met EasyPark straks ook parkeren in de volgende parkeergarages in Arnhem:
–    Parkeergarage Musus, Velperbinnensingel 2
–    Parkeergarage Centraal, Willemstunnel 1
–    Parkeergarage Langstraat, Langstraat 10

Hoe werkt mobiel parkeren in Arnhem?
Mobiel parkeren werkt in Arnhem hetzelfde als in de overige steden van Parkmobile. Bij aankomst meld u uw parkeeractie aan door het zonenummer van de parkeermeter in Arnhem door te geven. Dit doet u door te bellen, sms’en, mobiel internet of App. Wanneer u terugkomt bij uw auto meld u de parkeeractie weer net zo eenvoudig af.

Hoe werkt garageparkeren in Arnhem?
Rij op naar de slagboom van de parkeergarage. Uw kenteken wordt automatisch herkend of u houdt uw EasyPark token voor de lezer en de slagboom zal worden geopend. Bij het uitrijden van de parkeergarage wordt uw kenteken automatisch herkend of u houdt uw EasyPark token opnieuw tegen de lezer bij de uitgang. De slagboom zal voor u openen en u kunt u weg vervolgen.

Blijf op de hoogte!
Wilt u weten wanneer u mobiel kunt parkeren in Arnhem, Goes, Beverwijk, Almere, Alkmaar en andere steden? Houd de website in de gaten of volg EasyPark op Twitter en Facebook!

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.