Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Vernieuwd: EasyPark iPhone-app

Dankzij een nieuwe kaart, parkeer je nog sneller. De parkeertarieven zijn direct zichtbaar. En je parkeeractie vergeten te stoppen is verleden tijd. Herinneringen instellen gaat nu namelijk wel heel eenvoudig.

Vernieuwd: EasyPark iPhone-app

Wat is er verbeterd?

Je kunt eenvoudig herinneringen instellen of aanpassen
Vergeet je regelmatig je parkeeractie te stoppen? Aargh! Zonde van het geld. Gelukkig kun je daar in de Parkmobile-app heel simpel iets aan doen: stel herinneringen in.
Ga naar ‘Account’ en klik op ‘Herinneringen’. Hier stel je supersnel je herinneringen in. Is de knop groen, dan heb je die herinneringen (bijvoorbeeld per sms of e-mail) geactiveerd. Toch liever een andere herinnering? Geen probleem. Je kunt jouw voorkeuren 24/7 aanpassen.

Tarieven zijn nu in één oogopslag zichtbaar
Kijk jij bij het zoeken naar een parkeerplek ook altijd eerst naar het parkeertarief? Groot gelijk. Prijsinformatie hebben we daarom een prominentere plek in de app gegeven. Na de update zie je de parkeertarieven voortaan gelijk op de kaart, en bij de parkeersuggesties onderaan je scherm. Zo kun je eenvoudig prijzen met elkaar vergelijken. Handig!

EasyPark iOS Update ZoekenEasyPark iOS Update Herinneringen

24/7 toegang tot oude parkeeracties
Parkeer je veel, dan kan het soms fijn zijn om niet te hoeven wachten op je maandelijkse factuur. Je wilt tussendoor je parkeerhistorie kunnen bekijken. Ga daarvoor in het menu naar ‘Activiteit’ en je vindt een handig overzicht op dagniveau. Inclusief totale parkeertijd en -kosten.

Schakel snel tussen twee kaarten
Vind je het fijn om de gekleurde tariefzones op de kaart te zien? Of ga jij liever voor de lijstweergave? Met 1 klik op de knop pas je jouw voorkeur aan en schakel je over naar de lijstweergave. Jouw app, jouw keuze!

EasyPark iOS Update ActiviteitEasyPark iOS Update Zoeken Kaart Tariefzones

Heb je vragen? Laat het ons weten. Onze collega’s van de klantenservice staan voor je klaar!
Ben je blij met alle verbeteringen? Laat het ons weten via een review in de App Store. Worden we blij van.

Benieuwd naar de Android-app?

Ook die is vernieuwd. Lees meer.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.