Contact
help

Vanaf nu parkeer je ook slim en makkelijk in Mechelen

30 april 2019

Vanaf vandaag kun je ook in Mechelen achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met Parkmobile parkeer je inmiddels in ruim 25 steden in België met de Parkmobile app. 

Waarom parkeren met Parkmobile in Mechelen?

  • Eenvoudig parkeren via de Parkmobile app;
  • Betaal per minuut en achteraf;
  • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
  • Voorkom dure parkeerboetes;
  • 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger;
  • Geen verplicht abonnement.

Parkmobile parkeerapp

apple-store google-play windows-store

Download de gratis Parkmobile App

  • Meest gedownload en meest gebruikt.
  • Hoogst gewaardeerd: 4,5 van de 5 sterren.
  • Meest uitgebreide functionaliteiten.

Waar werkt mobiel parkeren in Mechelen?

In Mechelen kun je eenvoudig mobiel parkeren met de Parkmobile app op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat je dient door te geven aan Parkmobile vind je op de parkeermeter. Kijk hier voor een actueel overzicht. Naast Mechelen kun je met Parkmobile door heel Nederland en België achteraf betalen voor parkeren. Kijk hier voor een actueel stedenoverzicht.

Ontdek Mechelen

De stad Mechelen heeft een ideale ligging en is te vinden tussen Antwerpen en Brussel. Met veel jonge inwoners heeft Mechelen naast haar rijke historie ook een veelbelovende toekomst. De grote blikvanger is de Sint-Romboutstoren, gebouwd in de 15e eeuw. De 97 meter hoge toren kan beklommen worden. 500 treden en 20 minuten later sta je bovenop de Sint-Romboutstoren en geniet je van een geweldig uitzicht van de stad. Mechelen barst van de kunst. Het grootste 17e-eeuwse meesterwerk van Peter Paul Rubens is er te vinden in de Sint-Janskerk. Ook in Het Zotte Kunstkabinet kun je terecht voor beroemde schilders als Pieter Bruegel. Dierentuin Planckendael en Technopolis zijn makkelijk met de auto te bereiken.

Mobiel parkeren in België

Parkmobile rekent net als in Nederland de vastgestelde tarieven in België. De servicefees die je betaalt in België zijn hetzelfde als in Nederland. Het werkt hetzelfde als in Nederland. Bekijk alle locaties waar je Parkmobile kunt gebruiken.

Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de Parkmobile parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd? Je kunt deze gratis downloaden voor je iPhoneAndroid of Windows.

Parkeercontrole in Mechelen

In Mechelen ziet de parkeercontroleur aan de hand van jouw kenteken of je betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Je kunt deze altijd eenvoudig wijzigen via de Parkmobile app of mijnparkmobile.nl.