Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Vanaf vandaag parkeer je ook slim en makkelijk in De Panne

Vanaf vandaag parkeer je ook slim en makkelijk in De Panne

Vanaf vandaag kun je ook in De Panne achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met EasyPark parkeer je inmiddels in ruim 25 steden in België met de EasyPark app. 

Waarom parkeren met EasyPark in De Panne?

  • Eenvoudig parkeren via de EasyPark app;
  • Betaal per minuut en achteraf;
  • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
  • Voorkom dure parkeerboetes;
  • 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger;
  • Geen verplicht abonnement.

EasyPark parkeerapp

apple-store google-play

Download de gratis EasyPark App

  • Meest gedownload en meest gebruikt.
  • Hoogst gewaardeerd: 4,5 van de 5 sterren.
  • Meest uitgebreide functionaliteiten.

Waar werkt mobiel parkeren in De Panne?

In De Panne kun je eenvoudig mobiel parkeren met de EasyPark app op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat je dient door te geven aan EasyPark vind je op de parkeermeter. Naast De Panne kun je met EasyPark door heel Nederland en België achteraf betalen voor parkeren. Kijk hier voor een actueel stedenoverzicht.

Ontdek De Panne

Als meest zuidelijke badplaats van de Belgische kust, ligt De Panne dichtbij de grens met Frankrijk. Door de vele invloeden van de Fransen hoeft u de grens niet over te steken om het pittoreske van Frankrijk te beleven. De stranden in De Panne mogen zich tot de breedste van België rekenen. Met haar uitgestrekte duinen kunt u hier heerlijk uitwaaien door een wandeling te maken of onderneem een van de vele activiteiten op het water. Als geboorteplek van het strandzeilen is er ook op de stranden genoeg te doen. Voor kinderen is er ook voldoende te beleven. Naast de activiteiten op het strand staat u binnen ongeveer vijf minuten voor de deuren van Plopsaland.

Mobiel parkeren in België

EasyPark rekent net als in Nederland de vastgestelde tarieven in België. De servicefees die je betaalt in België zijn hetzelfde als in Nederland. Het werkt hetzelfde als in Nederland. Bekijk alle locaties waar je EasyPark kunt gebruiken.

Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de EasyPark parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd? Je kunt deze gratis downloaden voor je iPhoneAndroid of Windows.

Parkeercontrole in De Panne

In De Panne ziet de parkeercontroleur aan de hand van jouw kenteken of je betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Je kunt deze altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark app of mijnparkmobile.nl.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.