Vanaf nu parkeer je ook slim en makkelijk in Sluis

Nieuw! Betaald parkeren kan nu ook in Sluis simpel en snel via Parkmobile. Handig! Hoe dat precies werkt? Lees verder.

Vanaf nu parkeer je ook slim en makkelijk in Sluis

Waarom parkeren met Parkmobile in Sluis?

  • De nr. 1 parkeerapp: meest gedownload, meest gebruikt
  • De beste reviews
  • Bomvol slimme functies
Meer voordelen

Download de gratis parkeerapp

Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de Parkmobile parkeerapp. De app nog niet geïnstalleerd? Je kunt deze gratis downloaden voor jouw iPhone of Android. Geen smartphone? Bellen of sms’en kan ook.

Download de gratis app

Waar werkt mobiel parkeren in Sluis?

In Sluis kun je eenvoudig mobiel parkeren met Parkmobile op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Bekijk hier de zones waar betaald parkeren geldt in Sluis. Het zonenummer dat je dient door te geven aan Parkmobile vind je boven de parkeermeter. Met Parkmobile kun je door heel Nederland en België achteraf betalen voor parkeren. Kijk hier voor een actueel stedenoverzicht.

De parkeercontroleur ziet aan de hand van jouw kenteken of je betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Je kunt deze altijd eenvoudig wijzigen via de Parkmobile app of mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant

Wil je ook slim en eerlijk parkeren in ruim 185 andere Parkmobile-steden in Nederland en België? Meld je nu aan voor Parkmobile en parkeer voordelig met de nr. 1 parkeerapp.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2020 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.