Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Vanaf 2 november ook mobiel parkeren in Bussum

EasyPark Parkeer App
Parkeer op basis van uw gps locatie via de EasyPark Parkeer App. De App nog niet geinstalleerd? U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroidWindows of BlackBerry 10Geen smartphone? Dan kunt u ook parkeren middels bel- of smsparkeren. 

Waar werkt mobiel parkeren in Bussum?
In Bussum kunt u eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat u dient door te geven aan Parkmobile, vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Bussum kunt u met EasyPark in nog veel meer steden slim en eerlijk parkeren. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Parkeercontrole in Bussum
In Bussum controleert de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. U kunt uw kenteken altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark App of www.mijnparkmobile.nl.

Voordelen mobiel parkeren in Bussum

  • Geen parkeerboete omdat u net te laat terug bent.
  • Niet meer in de rij staan voor de parkeermeter.
  • U betaalt parkeergeld achteraf en dus nooit meer te veel.

Word nu gratis klant
Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Bussum en ruim 160 andere EasyPark steden in Nederland en België? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 Parkeer App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.