Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Vanaf 1 januari ook mobiel parkeren in Europese hoofdstad Brussel

Als Nederlandse EasyPark klant kunt u ook eenvoudig met uw EasyPark App in meer dan 20 Belgische steden achteraf parkeergeld betalen. U kunt betalen in alle bij EasyPark aangesloten Belgische steden waaronder Antwerpen en de populaire Belgische badplaatsen Nieuwpoort en Blankenberge.  

Hoe werkt parkeren met EasyPark in België?
In Belgische steden kunt u alleen gebruik maken van EasyPark wanneer u parkeert met de EasyPark App.* 

  1. U opent de App en logt in met uw EasyPark account.
  2. U selecteert uw voertuig (indien u meerdere voertuigen heeft)
  3. Vervolgens kiest u de kaart en selecteert u de zone *
  4. U drukt op start zoals u gewend bent. 
Zonenummers in België bestaan uit letters en cijfers. Bijvoorbeeld in het centrum van Anderlecht is het zonenummer ADL2. *
 
* Parkeren via sms of bellen is technisch niet mogelijk. U kunt de parkeerzone selecteren op de kaart of via de lijst van dichstbijzijnde parkeerzones in de EasyPark App. Op dit moment kunt u de zone nog niet handmatig invoeren in de App, hier wordt aan gewerkt. 

Belgische steden en parkeercontrole
U kunt met EasyPark in de volgende Belgische steden parkeren: Andenne, Antwerpen, Blankenberge, Boom, Bredene, Brussel, Dendermonde, Geel, Herstal, Ieper, Lier, Middelkerke, Mol, Mortsel, Neerpelt, Nieuwpoort, Temse, Torhout, Verviers, Westende en Zottegem. 

In alle Belgische steden ziet de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat via Parkmobile.

Wat kost parkeren in België?
EasyPark hanteert net als in Nederland de door de gemeente vastgestelde parkeertarieven. De door EasyPark in rekening gebrachte servicefees zijn gelijk aan de servicefees die u in Nederland betaalt. U hoeft dus niets extra’s te betalen om van deze unieke service gebruik te kunnen maken.

Meest gestelde vragen
De meest gestelde vragen over parkeren met een Nederlands EasyPark account in België vindt u terug op onze helpdesk pagina België.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.