Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Vanaf 1 april ook EasyPark in Geldrop-Mierlo

EasyPark Parkeer App
Parkeer op basis van uw gps locatie via de EasyPark Parkeer App. De App nog niet geinstalleerd? U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroidWindows of BlackBerry 10Geen smartphone? Dan kunt u ook parkeren middels bel- of smsparkeren. 

Waar werkt mobiel parkeren in Geldrop-Mierlo?
In Geldrop-Mierlo kunt u eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat u dient door te geven aan Parkmobile, vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Geldrop-Mierlo kunt u met EasyPark in nog veel meer steden slim en eerlijk parkeren. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Parkeercontrole in Geldrop-Mierlo
In Geldrop-Mierlo controleert de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. U kunt uw kenteken altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark App of www.mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant
Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Geldrop-Mierlo en ruim 160 andere EasyPark steden in Nederland en België? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 Parkeer App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.