Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Uw visite niet op kosten jagen? Gebruik bezoekers parkeren van Parkmobile.

Via de EasyPark App of via www.mijnparkmobile.nl kunt u makkelijk een parkeeractie aanmelden voor het kenteken van uw bezoek.

Bezoeker parkeren via de EasyPark App werkt als volgt. In de App kunt u eenvoudig een kenteken toevoegen of tijdelijk een kenteken wijzigen. Vervolgens meldt u de parkeeractie aan zoals u gewend bent. Wanneer het bezoek vertrekt stopt u de parkeeractie. Aan het eind van de maand rekent u de parkeerkosten af.

Via www.mijnparkmobile.nl kunt u ook eenvoudig een parkeeractie starten voor ieder gewenst kenteken. Log in op www.mijnparkmobile.nl, kies parkeeracties en vervolgens het tabblad bezoekers. De rest wijst zich vanzelf. Zo slim en makkelijk kan parkeren voor uw bezoekers zijn.

Meer informatie over bezoekers parkeren met EasyPark vindt u hier terug.

TIP. In de parkeerhistorie kunt u de parkeeractie direct terugzien en desgewenst de kosten delen met uw bezoek of indien mogelijk bijvoorbeeld op het bonnetje van uw klant zetten.

Word nu gratis klant!
Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van EasyPark waaronder het eenvoudig betalen of voorschieten van parkeerkosten van uw bezoekers? Meld u nu direct gratis aan!

Bezoekers parkeren van EasyPark is mogelijk in alle bij EasyPark aangesloten steden. Let op. In steden waar parkeercontrole op parkeerkaart is dient u er wel voor te zorgen dat de bezoeker de gekozen EasyPark Parkeerkaart achter de voorruit plaatst. In alle andere steden is het kenteken voldoende. Klik hier voor een overzicht van steden waar een parkeerkaart noodzakelijk is.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.