Uw visite niet op kosten jagen? Gebruik bezoekers parkeren van Parkmobile.

Via de Parkmobile App of via www.mijnparkmobile.nl kunt u makkelijk een parkeeractie aanmelden voor het kenteken van uw bezoek.

Bezoeker parkeren via de Parkmobile App werkt als volgt. In de App kunt u eenvoudig een kenteken toevoegen of tijdelijk een kenteken wijzigen. Vervolgens meldt u de parkeeractie aan zoals u gewend bent. Wanneer het bezoek vertrekt stopt u de parkeeractie. Aan het eind van de maand rekent u de parkeerkosten af.

Via www.mijnparkmobile.nl kunt u ook eenvoudig een parkeeractie starten voor ieder gewenst kenteken. Log in op www.mijnparkmobile.nl, kies parkeeracties en vervolgens het tabblad bezoekers. De rest wijst zich vanzelf. Zo slim en makkelijk kan parkeren voor uw bezoekers zijn.

Meer informatie over bezoekers parkeren met Parkmobile vindt u hier terug.

TIP. In de parkeerhistorie kunt u de parkeeractie direct terugzien en desgewenst de kosten delen met uw bezoek of indien mogelijk bijvoorbeeld op het bonnetje van uw klant zetten.

Word nu gratis klant!
Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van Parkmobile waaronder het eenvoudig betalen of voorschieten van parkeerkosten van uw bezoekers? Meld u nu direct gratis aan!

Bezoekers parkeren van Parkmobile is mogelijk in alle bij Parkmobile aangesloten steden. Let op. In steden waar parkeercontrole op parkeerkaart is dient u er wel voor te zorgen dat de bezoeker de gekozen Parkmobile Parkeerkaart achter de voorruit plaatst. In alle andere steden is het kenteken voldoende. Klik hier voor een overzicht van steden waar een parkeerkaart noodzakelijk is.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.