Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Update Windows Phone Parkeer App versie 13

Download direct de gratis EasyPark Windows App.

Om de hoek voordelig parkeren?
Altijd al willen weten of u om de hoek voordeliger kunt parkeren? Met deze update kunt u in één oogopslag zien of u in de buurt voordeliger kunt parkeren. Op de kaart toont de EasyPark App aan de hand van een kleurenschema (ook geschikt voor kleurenblinden) de diverse parkeertarieven. Zo kunt zelf op het moment van aankomst of bij vertrek bepalen waar u wilt parkeren!

Duurdere zones herkent u aan een donker rode kleur en goedkopere parkeerzones aan lichtblauw.

Waar is mijn auto?
U kent het wel, uw auto geparkeerd maar waar? Met deze functie kunt u via de kaart eenvoudig opvragen waar u uw parkeeractie heeft gestart en uw auto staat. Dit doet u eenvoudig via het “stopscherm” van uw lopende parkeeractie.

Live tile toegevoegd
De EasyPark App herinnert u met deze update aan lopende parkeeracties die u via de Windows Parkeer App heeft gestart. U krijgt een melding te zien in “de EasyPark tile” indien u een parkeeractie heeft lopen. Meldt u de parkeeractie weer via de App af dan verdwijnt deze melding.

Naast deze nieuwe functionaliteiten zijn er een paar kleine zaken aangepast binnen de App. De meest in het oog springende wijziging is dat u nu op uw dashboard een aparte tile heeft voor uw voertuigen.

Download direct de gratis EasyPark Windows App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.