Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Update Windows App, nog slimmer parkeren.

Download direct gratis de EasyPark Parkeer App voor Windows Phone, versie 2.1.

Sneller aan- en afmelden
In deze update zijn een paar kleine zaken aangepast die het gebruik van de App nog gebruiksvriendelijker maakt. Indien u slechts één kenteken heeft zal de App u direct naar de zonelijst of zonekaart brengen, afhankelijk van uw laatst gemaakte keuze. Heeft u slechts één lopende parkeeractie dan komt u direct in het stop scherm terecht. Door deze wijzigingen hoeft u niet eerst het kenteken te selecteren waarvoor u wilt aan- of afmelden.* Dat is slimmer en sneller.

Maximale parkeerduur
Indien u een parkeeractie heeft aangemeld in een zone waar een maximale parkeerduur geldt van bijvoorbeeld 4 uur, zal de eindtijd rood omlijnd zijn om u hier op te attenderen.

Statusbalk informeert u over de voortgang
Indien de App voor de zonekaart nieuwe tarieven ophaalt, kunt u aan de hand van een statusbalk zien hoever de App is het met het downloaden van de nieuwe tariefinformatie of informatie voor nieuwe steden.

Naast deze nieuwe functionaliteiten zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd ter verbetering van de App. Klik hier voor de handleiding van de EasyPark Windows Phone App, de slimste manier van parkeren.

De EasyPark Parkeer App voor Windows Phone is geschikt vanaf versie 7.5 en hoger. De App is beschikbaar in de NL en UK Windows Marketplace.

Download direct gratis de EasyPark Parkeer App voor Windows Phone.
 
*Indien u voor de eerste keer de App gebruikt wordt u wel gevraagd voor welk kenteken u een parkeeractie wilt aan- of afmelden.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.