Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Update voor Android en Windows Phone App. Update iPhone volgt.

Tariefinformatie verbeterd
In deze update van de EasyPark App is het downloaden en tonen van de tariefinformatie op de kaart verbeterd.
 
Voor de Android App is tevens gekozen om te integreren met Google Maps Versie 2 voor Android Apps. Dit zorgt voor een verbeterde gebruikerservaring op de kaart voor Android telefoons.

Update iPhone App
De EasyPark iPhone App werkt nu ook in landscape. U kunt de App dus zowel verticaal als horizontaal gebruiken. Daarnaast hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd in de manier van het bestellen van parkeerkaarten. Klik hier voor meer informatie wanneer u een EasyPark Parkeerkaart nodig heeft.
 
België
Ook Belgische automobilisten kunnen vanaf vandaag met EasyPark in hun eigen land parkeren. Vanaf 2 april breidt EasyPark haar dienstverlening uit naar 16 Belgische steden waaronder Antwerpen en de populaire badplaatsen Blankenberge, Knokke-Heist en Nieuwpoort.
 
LET OP! Wanneer u gebruik wilt maken van de EasyPark App in België dient u een Belgisch account aan te maken via de App of via www.parkmobile.be. U kunt in België geen gebruik maken van sms-parkeren met een Nederlands mobiel nummer. Het is niet mogelijk is om vanaf een Nederlands nummer te sms’ en naar de Belgische shortcode 4810.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.