Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Update EasyPark Android Parkeer App versie 2.0.1

Download gratis de nieuwste versie van de EasyPark Android Parkeer App in de Google Play Store.

NIEUW – De App herinnert u aan lopende parkeeractie
Indien u een lopende parkeeractie heeft, die is aangemeld via de App, toont de EasyPark App een notificatie met het aantal lopende parkeeracties in de status bar van uw Android smartphone. Wanneer u de parkeeractie via de App stopt verdwijnt deze notificatie.

Deze notificatie is alleen zichtbaar indien de EasyPark App op de achtergrond draait. De App op de achtergrond laten draaien heeft geen negatieve invloed op de levensduur van uw batterij. De App voert verder namelijk geen processen uit.

NIEUW – Eenvoudig wisselen tussen gebruikers
U kunt nu ook eenvoudig wisselen tussen verschillende gebruikersaccount. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u zowel een zakelijk als een privé account heeft. Zo kunt u de parkeerkosten op het juiste account doorbelasten. Via “account” en dan gebruiker(s) kunt u zelf een gebruikersaccount toevoegen.

UPDATE – Inlogproces
Op basis van de feedback van enkele gebruiker is het inlogproces aangepast. Dit moet ervoor zorgen dat inloggen met deze nieuwe versie sneller gaat.

Wist u dat?
Door uw vinger lang op de kaart te drukken in de App u uw voertuig kunt verplaatsen? In de kaartfunctionaliteit is nu een “tip” toegevoegd die uitleg geeft hoe dit te doen. Handig wanneer de GPS van uw Android niet up to date is.

Naast deze nieuwe functionaliteiten zijn er diverse kleine wijzigingen doorgevoerd ter bevordering van de App. Klik hier voor de handleiding van de EasyPark Android App (pdf).

De EasyPark Android App is geschikt voor Android toestellen met besturingssysteem 2.1 of hoger.

Download de EasyPark Android App gratis in de Google Play Store.

Meer informatie over de EasyPark App vindt u hier.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.