Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Onze tarieven veranderen vanaf 1 september

Per 1 september passen we het tarief voor een losse parkeeractie aan van €0,27 naar €0,30. De kosten voor een maandelijks abonnement blijven gelijk.

Per 1 september gaat het tarief voor losse parkeeracties omhoog. Van €0,27 naar €0,30 cent. Niet leuk, wel nodig. Zo kunnen we blijven investeren in het doorontwikkelen van onze app, de hoogst gewaardeerde en meest gebruikte parkeerapp van Nederland. De kosten voor een maandelijks abonnement blijven wel gelijk, namelijk €2,50 per maand. Meer weten? Bekijk info en tarieven.

Waarom wordt de prijs van een transactie aangepast?

Door inflatie worden de kosten ieder jaar een beetje hoger. Dit hebben wij sinds 2018 niet meer doorberekend, maar dit jaar komt er wel een kleine verhoging. Daarnaast werken we hard en investeren we flink in het nog beter maken van onze app.

Wat wordt er verbeterd?

Snelle, simpele en eenvoudige parkeeroplossingen, dat is wat wij bieden. Daarom voegen wij steeds nieuwe parkeerlocaties toe. De teller staat op dit moment op meer dan 200 steden en 270 parkeergarages in Nederland en België. Dankzij EasyPark kun je dus op steeds meer plekken contactloos parkeren. Lekker veilig! De afgelopen maanden hebben we al meer dan 60 nieuwe garages toegevoegd. En dat worden er straks nóg meer. We voegen er de komende maanden 100 toe!

De zoekfunctie is ook verbeterd: je kunt nu heel eenvoudig op plaats, straat of locatie zoeken. Je kunt ook nóg makkelijker herinneringen instellen. Daarmee is een vergeten parkeeractie voorgoed verleden tijd! Verder is de app, dankzij feedback van onze klanten (waarvoor dank!), een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. En ben je altijd lang op zoek naar een parkeerplek? Dat is nu verleden tijd. Met Find & Park voorspellen wij waar je de grootste kans hebt op het vinden van een plek.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.