Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Slim parkeren op het parkeerterrein van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond

Hoe werkt het parkeren bij het Elkerliek Ziekenhuis
Bij het oprijden van de parkeerplaats zal de slagboom automatisch worden geopend doordat uw kenteken wordt herkend als dat van een EasyPark klant. * Na uw bezoek aan het ziekenhuis rijdt u het parkeerterrein af en zal de slagboom automatisch op basis van kentekenherkenning voor u worden geopend. De parkeerkosten worden automatisch aan het eind van de maand aan uw EasyPark factuur toegevoegd.

* Let op. U dient wel te beschikken over een EasyPark Token (sleutelhanger) alvorens u kunt garageparkeren met Parkmobile, deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. De EasyPark Token is nodig zodat u de slagboom alsnog kunt openen mocht de kentekenherkenning onverhoopt niet werken. U kunt de functionaliteit van het automatisch openen van de poort zelf uitzetten via mijnparkmobile.nl onder voertuigen en dan wijzig kenteken.

Parkeertarief Elkerliek Ziekenhuis
Maandag tot en met zondag geldt er betaald parkeren bij het Elkerliek Ziekenhuis. De eerste 24 minuten zijn gratis daarna € 1,- per uur. Een dagkaart kost € 4,-.

In Helmond kunt u ook slim en eerlijk parkeren en betalen met EasyPark op straat en in drie andere parkeergarages: Doorneind, Boscotondo en parkeergarage City aan de Watermolenwal. Voor een volledig overzicht van alle bij EasyPark aangesloten parkeergarages kunt u hier terecht.

Over het Elkerliek Ziekenhuis
De geschiedenis van het Elkerliek-Ziekenhuis in Helmond gaat terug tot 1838, toen de Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw, Moeder van Barmhartigheid een start maakten met de zorg van chronisch zieken en ouden van dagen.
Daartoe werd een gasthuis opgericht, dat onder financiële steun van Gérard Wijnen in 1902 uitgroeide tot het Sint-Antoniusgasthuis. In 1957 kreeg het ziekenhuis na een forse groei opnieuw een nieuwe naam, namelijk het Sint-Lambertusziekenhuis. n 1986 fuseerden het Sint-Lambertusziekenhuis in Helmond en het Sint-Willibrordusziekenhuis in Deurne tot het Streekziekenhuis Helmond-Deurne. In 1990 kreeg deze fusie de naam Elkerliek ziekenhuis. Het is een algemeen ziekenhuis met 524 bedden, 95 specialisten en 1950 medewerkers in Helmond en Deurne. De Helmondse vestiging staat aan de Wesselmanlaan. Elkerliek betekent 'iedereen' ofwel 'alleman' en is afgeleid van Elckerlijc, de naam van een middeleeuws zinnenspel.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Elkerliek_Ziekenhuis

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.