Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Nóg makkelijker zorgeloos op pad: Reserveer nu via de app op meer dan 200 nieuwe parkeerlocaties

Wees verzekerd van een plek en reserveer ‘m met je Parkmobile-app. Na Schiphol en Rotterdam The Hague Airport, kan het nu bij meer dan 200 parkeergarages van ParkBee.

Nóg makkelijker zorgeloos op pad: Reserveer nu via de app op meer dan 200 nieuwe parkeerlocaties

Vooraf verzekerd zijn van een plek bij je bestemming. Het kon al een tijdje via de Parkmobile-website.

In het najaar van 2020 werd de functionaliteit gelanceerd in de app. Sindsdien reserveer je een parkeerplek op de luchthaven in een paar klikken via de app. Handig, toch?

Alle voordelen van ParkBee verzekerd

Vanaf vandaag kan dat ook voor alle meer dan 200 te reserveren parkeergarages van ParkBee. Alle voordelen van ParkBee verzeker je nu in enkele minuten via de app.

Dus: veilig, goedkoop en dicht bij je bestemming. Je bespaart tot wel 50%. Plannen gewijzigd? Annuleren kan gratis tot 24 uur van tevoren.

Reserveren is voor iedereen gratis tot en met 31 augustus, daarna €2,50 per reservering. Members reserveren altijd gratis. 

Kan ik nog op de website reserveren?

Om alles duidelijk en overzichtelijk op één plek te hebben, is reserveren op de website vanaf vandaag niet meer mogelijk. Gemaakte reserveringen blijven gewoon geldig.

De uitgebreide kaart met locaties, die blijft ook. Heb je een locatie gevonden waar je kunt reserveren? Op je mobiel klik je direct door naar de app. Gebruik je een desktop? Dan leggen we uit hoe het werkt. Dat lees je bovendien hier.

Meer locaties volgen

Je verzekert nu simpel en snel je parkeerplek op Schiphol, Rotterdam The Hague Airport én meer dan 200 ParkBee-garages door het hele land. Maar daar stoppen we niet: meer locaties worden snel toegevoegd! Houd onze kanalen in de gaten of check regelmatig de app.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.