Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Plus 3 nieuwe EasyPark Parkeergarages in Helmond

Slimmer garage parkeren met EasyPark kan in de Helmondse garages: Boscotondo, Doorneind en City.

Binnen rijden op basis van uw kenteken
U rijdt de parkeergarages in Helmond binnen op basis van uw kenteken. De slagboom zal automatisch voor u, als EasyPark klant, openen wanneer u aan komt rijden.* U hoeft dus geen parkeerkaartje te trekken uit de automaat. Bij vertrek rijdt u gewoon naar de uitgang en kunt u vertrekken.

De parkeerkosten rekent u aan het eind van de maand af met Parkmobile. Dat is slim garage parkeren in Helmond. Naast Helmond kunt u ook in steeds meer andere parkeergarages terecht door heel Nederland, bekijk hier het volledige overzicht.

Ook slimmer parkeren? Word nu gratis klant bij Parkmobile.

Tarief parkeergarages Helmond
in de parkeergarages van Helmond rekent u per 10 minuten af (30 cent). Het maximum dagtarief bedraagt € 12,50.

* Let op. U dient wel te beschikken over een EasyPark Token (sleutelhanger) alvorens u kunt garageparkeren met Parkmobile, deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. U kunt de functionaliteit van het automatisch openen van de poort zelf uitzetten via mijnparkmobile.nl (onder voertuigen en dan wijzig kenteken).

Over Helmond
Helmond is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente en stad telt 88.825 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS). Helmond ligt aan de Zuid-Willemsvaart en de rivier de Aa.
Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige omwalling van de vestingstad Helmond, waar het veertiende-eeuwse kasteel onderdeel van was.

De gemeente Helmond kent vier kernen: De stad Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis. Alle zijn opgenomen als wijken, waarbij Stiphout, Brouwhuis en Mierlo-Hout het dorpse karakter hebben weten te behouden.

Helmond is ontstaan vanuit een nederzetting die al voor het jaar 1000 moet hebben bestaan, en werd in 1179 voor het eerst genoemd in een bul van Paus Alexander III. De stad werd in 1225 gesticht door Hertog Hendrik I van Brabant. Helmond kreeg stadsrechten in 1232.

Bron: Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Helmond

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.