Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

EasyPark App geeft na update extra financieel inzicht

Download direct de gratis EasyPark iPhone App.
Download direct de gratis EasyPark Android App.

Het was al mogelijk om in de App de parkeerhistorie van alla parkeeracties onbeperkt in te zien. Nu kunt u ook uw laatste 6 facturen inzien, mailen of direct printen. Via e-mail kunt een notificatie krijgen wanneer uw nieuwe factuur gereed staat.

Aan de Android App is ook de “waar is mijn auto functionaliteit” toegevoegd. Deze functionaliteit is reeds beschikbaar in de iPhone. Hiermee kan op basis van de kaart en GPS worden achterhaald waar u uw parkeeractie heeft gestart en uw auto staat geparkeerd.

De functionaliteiten * op een rijtje:

Facturen inzien, mailen of direct printen
Onder Account en dan de categorie Financieel kunt u via het tabblad Uw facturen uw laatste zes facturen inzien via de App. Tevens kunt u deze facturen naar uzelf mailen of direct vanuit de App printen.

Factuur alert instellen
Onder Account en dan de categorie Financieel kunt u via het tabblad Factuur Alert eenvoudig een e-mailnotificatie instellen die u op de hoogte stelt wanneer uw nieuwe factuur beschikbaar is in de App en op www.mijnparkmobile.nl.

Eenvoudig betaalmethode wijzigen via de App
Onder Account en dan de categorie Financieel kunt u via het tabblad Betaalmethode kunt u eenvoudig uw betaalmethode wijzigen.

Waar is mijn auto?
In navolging van de iPhone en Windows versie van de EasyPark App heeft ook de Android App deze handige functionaliteit gekregen. Bij een lopende parkeeractie kunt u middels het radar symbool direct zien waar uw parkeeractie is gestart en uw auto geparkeerd staat.

* De financiële functionaliteiten zijn alleen beschikbaar voor de hoofdgebruiker(s) van een EasyPark account.
 
Klik hier voor de handleiding van de EasyPark iPhone App.
Klik hier voor de handleiding van de EasyPark Android App.

Download direct de gratis EasyPark iPhone App.
Download direct de gratis EasyPark Android App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.