Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren in Koksijde doe je vanaf 1 juli met Parkmobile

Parkeren in Koksijde doe je vanaf 1 juli met Parkmobile

Vanaf 1 juli kun je ook in Koksijde achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met EasyPark parkeer je inmiddels in ruim 25 steden in België met de EasyPark app. 

Waarom parkeren met EasyPark in Koksijde?

  • Eenvoudig parkeren via de EasyPark app;
  • Betaal per minuut en achteraf;
  • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
  • Voorkom dure parkeerboetes;
  • 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger;
  • Geen verplicht abonnement.

EasyPark parkeerapp

apple-store google-play

Download de gratis EasyPark App

  • Meest gedownload en meest gebruikt.
  • Hoogst gewaardeerd: 4,5 van de 5 sterren.
  • Meest uitgebreide functionaliteiten.

Waar werkt mobiel parkeren in Koksijde?

In Koksijde kun je eenvoudig mobiel parkeren met de EasyPark app op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat je dient door te geven aan EasyPark vind je op de parkeermeter. Naast Koksijde kun je met EasyPark door heel Nederland en België achteraf betalen voor parkeren. Kijk hier voor een actueel stedenoverzicht.

Ontdek Koksijde

Koksijde is een plaats en gemeente in de Belgische provincie West-Vlaanderen, gelegen aan de Belgische Westkust. Wanneer je van de zee houdt, is een weekendje Koksijde een echte aanrader. Koksijde wordt ook wel ‘Bloemenbadplaats’ genoemd. Deze naam heeft zij te danken aan de vele kleurrijke boetiekjes en shows, zoals de bloemenmarkt met Pasen, het bloemenbal in de zomer en de bebloemde schildersstoet. Naast het strand heeft Koksijde ook een aantal bezienswaardigheden. Het gebouw in het centrum van Koksijde wat voorheen een casino was, fungeert nu als de kunst en cultuur gemeenschap en biedt een gevarieerd programma. Een ander cultureel hoogtepunt is het Abdijmuseum Ter Duinen. Tijdens de middeleeuwen was dit abdij een van de meest belangrijke reliegieuze instituten van Vlaanderen.

Mobiel parkeren in België

EasyPark rekent net als in Nederland de vastgestelde tarieven in België. De servicefees die je betaalt in België zijn hetzelfde als in Nederland. Het werkt hetzelfde als in Nederland. Bekijk alle locaties waar je EasyPark kunt gebruiken.

Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de EasyPark parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd? Je kunt deze gratis downloaden voor je iPhoneAndroid of Windows.

Parkeercontrole in Koksijde

In Koksijde ziet de parkeercontroleur aan de hand van jouw kenteken of je betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Je kunt deze altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark app of mijnparkmobile.nl.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.