Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren in Nijmegen in parkeergarages Kelfkenbos en Keizer Karel

Met EasyPark wordt het doen van kerstinkopen in Nijmegen nog makkelijker. Naast mobiel parkeren op straat kunt u nu ook slim parkeren met EasyPark in parkeergarage Kelfkenbos en Keizer Karel!

Binnen rijden op basis van uw kenteken
U rijdt de parkeergarage Kelfkenbos en Keizer Karel in Nijmegen binnen op basis van uw kenteken. De slagboom zal automatisch voor u, als EasyPark klant, openen wanneer u aan komt rijden.* U hoeft dus geen parkeerkaartje te trekken uit de automaat. Bij vertrek rijdt u gewoon naar de uitgang en kunt u vertrekken.

De parkeerkosten rekent u aan het eind van de maand af met Parkmobile. Dat is slim garage parkeren in Nijmegen. Naast Nijmegen kunt u ook in steeds meer parkeergarages terecht door heel Nederland, bekijk hier het volledige overzicht.

Tarief parkeergarages Nijmegen
In de parkeergarages Kelfkensbos en Keizer Karel in Nijmegen rekent u per 10 minuten af (23 cent).

* Let op. U dient wel te beschikken over een EasyPark Token (sleutelhanger) alvorens u kunt garageparkeren met Parkmobile, deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. U kunt de functionaliteit van het automatisch openen van de poort zelf uitzetten via mijnparkmobile.nl (onder voertuigen en dan wijzig kenteken).

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.