Parkeren in Nijmegen in parkeergarages Kelfkenbos en Keizer Karel

Met Parkmobile wordt het doen van kerstinkopen in Nijmegen nog makkelijker. Naast mobiel parkeren op straat kunt u nu ook slim parkeren met Parkmobile in parkeergarage Kelfkenbos en Keizer Karel!

Binnen rijden op basis van uw kenteken
U rijdt de parkeergarage Kelfkenbos en Keizer Karel in Nijmegen binnen op basis van uw kenteken. De slagboom zal automatisch voor u, als Parkmobile klant, openen wanneer u aan komt rijden.* U hoeft dus geen parkeerkaartje te trekken uit de automaat. Bij vertrek rijdt u gewoon naar de uitgang en kunt u vertrekken.

De parkeerkosten rekent u aan het eind van de maand af met Parkmobile. Dat is slim garage parkeren in Nijmegen. Naast Nijmegen kunt u ook in steeds meer parkeergarages terecht door heel Nederland, bekijk hier het volledige overzicht.

Tarief parkeergarages Nijmegen
In de parkeergarages Kelfkensbos en Keizer Karel in Nijmegen rekent u per 10 minuten af (23 cent).

* Let op. U dient wel te beschikken over een Parkmobile Token (sleutelhanger) alvorens u kunt garageparkeren met Parkmobile, deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. U kunt de functionaliteit van het automatisch openen van de poort zelf uitzetten via mijnparkmobile.nl (onder voertuigen en dan wijzig kenteken).

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.