Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren in Durbuy doe je vanaf 15 juli met Parkmobile

Parkeren in Durbuy doe je vanaf 15 juli met Parkmobile

Vanaf 15 juli kun je ook in Durbuy achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met EasyPark parkeer je inmiddels in bijna 25 steden in België met de EasyPark app. 

Waarom parkeren met EasyPark in Durbuy?

  • Eenvoudig parkeren via de EasyPark app;
  • Betaal per minuut en achteraf;
  • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
  • Voorkom dure parkeerboetes;
  • 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger;
  • Geen verplicht abonnement.

EasyPark parkeerapp

apple-store google-play

Download de gratis EasyPark App

  • Meest gedownload en meest gebruikt.
  • Hoogst gewaardeerd: 4,5 van de 5 sterren.
  • Meest uitgebreide functionaliteiten.

Waar werkt mobiel parkeren in Durbuy?

In Durbuy kun je eenvoudig mobiel parkeren met de EasyPark app op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat je dient door te geven aan EasyPark vind je opde parkeermeter. Naast Durbuy kun je met EasyPark door heel Nederland en België achteraf betalen voor parkeren. Kijk hier voor een actueel stedenoverzicht.

Ontdek Durbuy

In het hart van de Ardennen aan de rivier de Ourthe ligt het stadje Durbuy. Het stadje is volgens eigen zeggen het kleinste stadje ter wereld, maar dit klopt niet meer helemaal. Deze eer gaat naar het Kroatische stadje Hum waar slechts dertig mensen wonen. Durbuy is echter wel lang de kleinste stad van België geweest, maar sinds de gemeentelijke herindeling is dit ook niet meer het geval. Dit maakt Durbuy niet minder mooi of pittoresk. Het is een prachtig klein stadje met een schitterend compact historisch centrum. Mede door het prachtige centrum, de vele gezellige horeca gelegenheden en de verschillende outdoor mogelijkheden is Durbuy in de laatste decennia uitgegroeid tot één van de populairste toeristische bestemmingen in de Ardennen. In Durbuy worden er door het jaar heen verschillende activiteiten georganiseerd om de toeristen naar de stad toe te lokken. Erg populair is de kerstmarkt en de schaatsbaan in december.

Mobiel parkeren in België

EasyPark rekent net als in Nederland de vastgestelde tarieven in België. De servicefees die je betaalt in België zijn hetzelfde als in Nederland. Het werkt hetzelfde als in Nederland. Bekijk alle locaties waar je EasyPark kunt gebruiken.

Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de EasyPark parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd? Je kunt deze gratis downloaden voor uw iPhoneAndroid of Windows.

Parkeercontrole in Durbuy

In Durbuy ziet de parkeercontroleur aan de hand van jouw kenteken of je betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Je kunt deze altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark app of mijnparkmobile.nl.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.