Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeercontrole in alle EasyPark steden op kenteken

Parkeercontrole in alle EasyPark steden op kenteken

Door deze stap is parkeren met EasyPark nu nog eenvoudiger. U hoeft alleen maar het kenteken van het voertuig waarmee u parkeert in te voeren. Of dat nu uw eigen voertuig is, die van een collega of van uw bezoek. Zo kunt u snel eenvoudig uw parkeeractie voor elke gewenst voertuig starten. Dat is slim parkeren, dat is Parkmobile.

 
 

Ik heb een parkeerkaart en nu?
De EasyPark Parkeerkaart is in geen enkele EasyPark stad meer verplicht voor de parkeercontrole. Bent u in het bezit van een parkeerkaart? Dan kunt u deze achter uw voorruit laten zitten, het nummer dat op de Parkeerkaart vermeld wordt is niet meer gekoppeld aan uw voertuig(en). Het is van belang dat u het juiste kenteken bij EasyPark geregistreerd heeft.
 
EasyPark sticker
Ondanks dat het plaatsen van een Parkeerkaart achter uw voorruit niet meer verplicht is, wil EasyPark u graag, voor uw eigen gemoedsrust, de mogelijkheid bieden dat u toch direct zichtbaar maakt dat u parkeert via Parkmobile. Dit kan door middel van de EasyPark sticker. U bestelt een stickervel – bestaande uit 2 stickers – eenvoudig via mijnparkmobile.nl of via de EasyPark App.
 
Hoe wijzig ik mijn kenteken?
U kunt uw kenteken op twee manieren wijzigen. Via mijnparkmobile.nl of via de EasyPark App.
 
Kenteken wijzigen via de EasyPark App
U kunt uw kenteken ook wijzigen via de EasyPark App. Onder het tabblad Account en dan Voertuigen kunt u het betreffende kenteken wijzigen en direct opslaan. U kunt de App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroid, Windows of BlackBerry 10Klik hier voor de handleiding van de EasyPark App.

Kenteken wijzigen via mijnparkmobile.nl
1. Log in op www.mijnparkmobile.nl.
2. Klik in het linker menu onder Beheer op het menu-item Voertuigen.
3. Klik op Wijzig kenteken om het betreffende kenteken te wijzigen.
4. Nadat u het kenteken heeft gewijzigd klikt u op Opslaan om de wijziging te bevestigen.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.