Parkeercontrole in alle Parkmobile steden op kenteken

Parkeercontrole in alle Parkmobile steden op kenteken

Door deze stap is parkeren met Parkmobile nu nog eenvoudiger. U hoeft alleen maar het kenteken van het voertuig waarmee u parkeert in te voeren. Of dat nu uw eigen voertuig is, die van een collega of van uw bezoek. Zo kunt u snel eenvoudig uw parkeeractie voor elke gewenst voertuig starten. Dat is slim parkeren, dat is Parkmobile.

 
 

Ik heb een parkeerkaart en nu?
De Parkmobile Parkeerkaart is in geen enkele Parkmobile stad meer verplicht voor de parkeercontrole. Bent u in het bezit van een parkeerkaart? Dan kunt u deze achter uw voorruit laten zitten, het nummer dat op de Parkeerkaart vermeld wordt is niet meer gekoppeld aan uw voertuig(en). Het is van belang dat u het juiste kenteken bij Parkmobile geregistreerd heeft.
 
Parkmobile sticker
Ondanks dat het plaatsen van een Parkeerkaart achter uw voorruit niet meer verplicht is, wil Parkmobile u graag, voor uw eigen gemoedsrust, de mogelijkheid bieden dat u toch direct zichtbaar maakt dat u parkeert via Parkmobile. Dit kan door middel van de Parkmobile sticker. U bestelt een stickervel – bestaande uit 2 stickers – eenvoudig via mijnparkmobile.nl of via de Parkmobile App.
 
Hoe wijzig ik mijn kenteken?
U kunt uw kenteken op twee manieren wijzigen. Via mijnparkmobile.nl of via de Parkmobile App.
 
Kenteken wijzigen via de Parkmobile App
U kunt uw kenteken ook wijzigen via de Parkmobile App. Onder het tabblad Account en dan Voertuigen kunt u het betreffende kenteken wijzigen en direct opslaan. U kunt de App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroid, Windows of BlackBerry 10Klik hier voor de handleiding van de Parkmobile App.

Kenteken wijzigen via mijnparkmobile.nl
1. Log in op www.mijnparkmobile.nl.
2. Klik in het linker menu onder Beheer op het menu-item Voertuigen.
3. Klik op Wijzig kenteken om het betreffende kenteken te wijzigen.
4. Nadat u het kenteken heeft gewijzigd klikt u op Opslaan om de wijziging te bevestigen.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.