Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeer vanaf 1 juni ook slim in Maastricht

Onze tips:

  • Cultuur: Bezoek de grotten, bekijk Fort St. Pieter, vaar met een bootje over de maas en ontdek de historische binnenstad.
  • Evenementen: Het Bierfestival (3-4 juni), Concert van André Rieu (8-10 juli), Maastricht en Pause (31 juli), de Ridderronde (3 augustus) en natuurlijk het Preuvenemint (25-28 augustus). 
  • Musea: Bonnefantenmuseum, Museum aan het Vrijthof, Natuurhistorisch museum.

Kijk voor meer informatie op www.vvvmaastricht.nl/zomer.

Waarom Parkmobile?

  • Nooit meer dure parkeerboetes;
  • Betaal achteraf en per minuut;;
  • Slim parkeren via bellen, sms of App;
  • Vermijd lange rijen voor parkeermeters. 

EasyPark Parkeer App
Parkeer op basis van de gps-locatie via de EasyPark Parkeer App. De App nog niet geïnstalleerd? Download deze gratis voor de iPhoneAndroidWindows of BlackBerry 10. Geen smartphone? Dan kunt u ook bel- of smsparkeren. 

Waar werkt mobiel parkeren in Maastricht?
Parkeren is mogelijk op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Bovenaan de parkeermeter staat een zonenummer. Door het zonenummer door te geven aan Parkmobile, kan een parkeeractie gestart worden. Slim parkeren is naast Maastricht in nog veel meer steden mogelijk. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Voorkom boetes
De handhaving van Maastricht voert parkeercontroles uit aan de hand van kentekens. Belangrijk is dus dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Kenteken wijzigen? Dit kan altijd eenvoudig via de EasyPark App of www.mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant

Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Geldrop-Mierlo en ruim 160 andere EasyPark steden in Nederland en België? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 Parkeer App. 

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.