Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Nu ook in Marken mobiel parkeren via Parkmobile

Dagkaart voor €4
EasyPark rekent in Doetinchem parkeergeld af per minuut. Daarnaast berekenen wij altijd het voordeligste tarief. Als een dagkaart goedkoper blijkt te zijn dan bijvoorbeeld losse uren, wordt er automatisch een dagkaart in rekening gebracht. De berekening van het parkeergeld zal plaatsvinden bij het afmelden van de parkeeractie. Op basis hiervan zal ons systeem beoordelen of het betalen van losse uren voordeliger is dan een dagkaart (en vice versa) en u de goedkoopst mogelijke parkeerkosten in rekening brengen.

Parkeertarief raadplegen via de EasyPark App
Via de EasyPark App raadpleegt u ook eenvoudig de tariefinformatie per zone. Na het selecteren van uw ‘parkeerpaaltje’ op de zonekaart, komt u uit op het startscherm. Klik vervolgens rechts bovenin op het informatie-icoontje – direct naast de omschrijving van de parkeerlocatie – en u vindt hier alle informatie die u nodig heeft.

Voor meer informatie over parkeren in Doetinchem, zie deze pagina.

Waar werkt mobiel parkeren in Doetinchem?
In Doetinchem kunt u eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat u dient door te geven aan Parkmobile, vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Doetinchem kunt u met EasyPark inmiddels in ruim 185 steden in Nederland en België slim en eerlijk parkeren via Parkmobile. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Parkeercontrole in Doetinchem 

In Doetinchem controleert de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. U kunt uw kenteken altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark App of www.mijnparkmobile.nl.

Waarom Parkmobile?

  • Nooit meer dure parkeerboetes
  • Betaal achteraf en per minuut;
  • Slim parkeren via bellen, sms of App;
  • Vermijd lange rijen voor parkeermeters. 

Word nu gratis klant
Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Doetinchem, Nijkerk en andere EasyPark steden? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 Parkeer App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.