Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Nu ook in Ouder-Amstel mobiel parkeren via Parkmobile

Nu ook in Ouder-Amstel mobiel parkeren via Parkmobile

EasyPark parkeerapp
Parkeer op basis van uw gps locatie via de EasyPark parkeerapp. De app nog niet geinstalleerd? U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroid of Windows. Geen smartphone? Dan kunt u ook parkeren middels bel- of smsparkeren. 

Waar werkt mobiel parkeren in Duivendrecht?
In Duivendrecht kunt u eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat u dient door te geven aan Parkmobile, vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Duivendrecht kunt u met EasyPark in nog veel meer steden slim en eerlijk parkeren. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Parkeercontrole in Duivendrecht
In Duivendrecht controleert de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. U kunt uw kenteken altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark app of mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant
Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Duivendrecht en ruim 185 andere EasyPark steden in Nederland en België? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 parkeerapp.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.