Op 1 en 2 april met Parkmobile gratis parkeren in Almelo

Parkmobile Parkeer App
Parkeer op basis van uw gps locatie via de Parkmobile Parkeer App. De App nog niet geinstalleerd? U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroidWindows of BlackBerry 10Geen smartphone? Dan kunt u ook parkeren middels bel- of smsparkeren. 

Waar werkt mobiel parkeren in Almelo?
In Almelo kunt u eenvoudig mobiel parkeren met Parkmobile op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat u dient door te geven aan Parkmobile, vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Almelo kunt u met Parkmobile in nog veel meer steden slim en eerlijk parkeren. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Parkeercontrole in 
Almelo
In Almelo controleert de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. U kunt uw kenteken altijd eenvoudig wijzigen via de Parkmobile App of www.mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant
Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Almelo en ruim 160 andere Parkmobile steden in Nederland en België? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 Parkeer App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.