Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Nu ook mobiel parkeren in Meppel!

EasyPark Parkeer App
Parkeer op basis van uw gps locatie via de EasyPark Parkeer App. De App nog niet geinstalleerd? U kunt deze App gratis downloaden voor uw iPhoneAndroidWindows of BlackBerry 10Geen smartphone? Dan kunt u ook parkeren middels bel- of smsparkeren. 

Voordelen mobiel parkeren in Meppel
EasyPark mobiel parkeren Geen parkeerboete omdat u net te laat terug bent;
EasyPark mobiel parkeren Niet meer in de rij staan voor de parkeermeter;
EasyPark mobiel parkeren U betaalt geen parkeergeld achteraf en dus nooit meer te veel.

Waar werkt mobiel parkeren in Meppel?
In Meppel kunt u eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Het zonenummer dat u dient door te geven aan Parkmobile, vindt u bovenaan de parkeermeter. Naast Meppel kunt u met EasyPark in nog veel meer steden slim en eerlijk parkeren. Klik hier voor een actueel stedenoverzicht.

Parkeercontrole in Meppel
In Meppel controleert de parkeercontroleur aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. U kunt uw kenteken altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark App of www.mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant
Wilt u ook slim en eerlijk parkeren in Meppel en ruim 160 andere EasyPark steden in Nederland en België? Meld u nu direct gratis aan en parkeer ook voordelig met de nummer 1 Parkeer App.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.