Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

NIEUW! Slimmer parkeren bij Bloemendaal aan Zee!

Of u nu een middagje gaat uitwaaien aan zee of een hele dag gaat genieten van de zon. Met EasyPark hoeft u niet in de brandende zon bij de parkeermeter in de rij te staan. Of tussentijds naar de parkeermeter hollen om deze bij te vullen.

Voortaan kunt u ook in Bloemendaal en Bloemendaal aan Zee slim en eerlijk parkeren via uw mobiele telefoon. Dit kan via bellen, sms of de gratis EasyPark Parkeer App voor [iphone], [android], [windows], [blackberry] en [blackberry10]. Aan het eind van de maand rekent u achteraf uw parkeerkosten af via automatisch incasso of creditcard.

Met EasyPark profiteert u direct van de volgende voordelen:

  • Geen parkeerboete omdat u net te laat terug bent.
  • Niet meer in de rij staan voor de parkeermeter.
  • U betaalt parkeergeld achteraf en dus nooit meer teveel.

Hier vindt u nog meer voordelen van mobiel parkeren met Parkmobile.

Waar werkt mobiel parkeren in Bloemendaal?
In Bloemendaal en Bloemendaal aan Zee kunt u eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren van toepassing is. Het zonenummer dat u dient door te geven aan EasyPark vindt u bovenaan de parkeermeter.

Parkeercontrole
Parkeercontroleurs in Bloemendaal controleren via uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staan bij Parkmobile. U kunt uw kenteken eenvoudig wijzigen via de EasyPark App of www.mijnparkmobile.nl.

Naast Bloemendaal kunt u met EasyPark ook eenvoudig mobiel parkeren in de strandsteden Zandvoort, Scheveningen, Noordwijk, IJmuiden, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. Bekijk hier alle EasyPark steden.

Bloemendaal aan Zee beschikt over ruim 4300 meter strand en diverse gezellige strandtenten. EasyPark heeft de Bloemendaalse strandtenten voor u op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informtie over parkeren in Bloemendaal.

Word nu gratis klant!
Meld u dan nu gratis aan en u heeft geen zorgen meer over de parkeermeter!

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.