Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

NIEUW! Mobiel parkeren nu ook in Den Bosch.

Vanaf vandaag (1 november) is het mogelijk om in Den Bosch te parkeren via belparkeren, sms-parkeren, app-parkeren en internetparkeren van Parkmobile.

Niet meer gokken hoeveel parkeertijd u nodig heeft? Liever geen ongemak met kleingeld of chipknip? Dat kan met mobiel parkeren van Parkmobile.

Hoe werkt mobiel parkeren in Den Bosch
Mobiel parkeren werkt in Den Bosch hetzelfde als in de overige steden van Parkmobile. Bij aankomst meld u uw parkeeractie aan door het zonenummer van de parkeermeter in Den Bosch door te geven. Dit doet u door te bellen, sms’en, mobiel internet of App. De parkeercontroleur van de gemeente Den Bosch kan aan de hand van uw kenteken zien of u betaald geparkeerd staat. Wanneer u terugkomt bij uw auto meld u de parkeeractie weer net zo eenvoudig af.

Zo betaalt u nooit meer teveel en rekent u achteraf uw parkeerkosten af. Dat is slim parkeren van Parkmobile.

Belparkeren met EasyPark doet u door te bellen naar 020-7990000. Voor sms-parkeren stuurt u ‘pm[spatie]zone’ naar 4111, bijv ‘pm 12345’ om de parkeeractie aan te melden. Een parkeeractie afmelden via sms-parkeren doet u door een q te sturen naar 4111.

Heeft u een iPhone, BlackBerry of Android dan kunt u ook parkeren met de EasyPark App. Deze is gratis te downloaden in de App Store, App World en App Market.

Waar werkt mobiel parkeren in Den Bosch?
Mobiel parkeren van EasyPark werkt op alle openbare parkeerplaatsen van Den Bosch.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.