Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

NIEUW! Mobiel parkeren nu ook in Arnhem met Parkmobile!

Vanaf vandaag (24 november) is het mogelijk om in Arnhem mobiel te parkeren via belparkeren, smsparkeren, app parkeren en internetparkeren van Parkmobile. Daarnaast kunt u ook in Arnhem garageparkeren met Parkmobile.

Ook in Arnhem niet meer gokken hoeveel parkeertijd u nodig heeft? Liever geen ongemak meer in deze stad met kleingeld of chipknip? Parkeer met uw mobiele telefoon via Parkmobile. Naast mobiel parkeren op straat kunt u in Arnhem met EasyPark ook parkeren in drie parkeergarages.

Hoe werkt mobiel parkeren in Arnhem
Mobiel parkeren werkt in Arnhem op dezelfde manier als in de overige steden van Parkmobile. Bij aankomst meld u uw parkeeractie aan door het zonenummer van de parkeermeter in Arnhem door te geven aan Parkmobile. Dit kan door te bellen, sms’en, mobiel internet of App beschikbaar voor iPhone, Android en BlackBerry.

Parkeercontrole
De parkeercontroleur van de gemeente Arnhem ziet aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat. Wanneer u terugkomt bij uw auto meld u de parkeeractie weer net zo gemakkelijk af. Mobiel parkeren van EasyPark werkt op alle openbare parkeerplaatsen in Arnhem.

Garageparkeren met EasyPark in Arnhem
In de volgende 3 gemeentelijke parkeergarages kunt u met EasyPark garageparkeren:
–    Parkeergarage Musis, Velperbinnensingel 2, 700 parkeerplaatsen
–    Parkeergarage Langstraat, Langstraat 10, 450 parkeerplaatsen
–    Parkeergarage Centraal, Willemstunnel 1, 1050 parkeerplaatsen

Garageparkeren met EasyPark werkt zeer eenvoudig. U rijdt de parkeergarage in en uit op basis van uw kenteken of de EasyPark Token. Hierdoor is het ongemak van een uitrijkaartje verleden tijd evenals het in de rij staan bij de betaalautomaat. De kosten voor parkeren in de garage rekent u aan het eind van de maand af via uw EasyPark factuur.

Wilt u ook garageparkeren met EasyPark en bent u al klant? Vraag via mijnparkmobile.nl direct een EasyPark Token aan en parkeer voortaan nog slimmer in parkeergarages! Nog geen klant meld u dan nu direct aan.

Bekijk hier hoe slim garageparkeren met EasyPark werkt.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.