Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

NIEUW! Mobiel parkeren in Waalwijk met Parkmobile

Vanaf 1 januari kunt u ook mobiel parkeren met EasyPark in Waalwijk! Dit kan via belparkeren, smsparkeren, internet parkeren of via de EasyPark Parkeer App.

Ook in Waalwijk niet meer gokken hoeveel parkeertijd u nodig heeft? Liever geen ongemak meer in deze stad met kleingeld of chipknip? Parkeer in Waalwijk met uw mobiele telefoon en betaal nooit meer teveel parkeergeld.

Hoe werkt mobiel parkeren in Waalwijk
In Waalwijk kunt u op dezelfde manier parkeren als in de overige steden van Parkmobile. U geeft het zonenummer van de betreffende parkeerautomaat van Waalwijk door aan EasyPark via bellen, sms’en, mobiel internet of de App.

Belparkeren met EasyPark doet u door te bellen naar 020-7990000. Voor sms-parkeren stuurt u ‘pm[spatie]zone’ naar 4111, bijv ‘pm 12345’ om de parkeeractie aan te melden. Een parkeeractie afmelden via sms-parkeren doet u door een q te sturen naar 4111.

Bent u in het bezit van een iPhone, Android of BlackBerry? Dan kunt u eenvoudig parkeren met de EasyPark Parkeer App. Deze kunt u gratis downloaden in de App Store, App Market of App World. Heeft u wel een smartphone maar geen iPhone, Android of BlackBerry? Parkeer dan via mobiel internet: m.parkmobile.nl.

Parkeercontrole in Waalwijk
De parkeercontroleur van de gemeente Waalwijk ziet aan de hand van uw kenteken of u betaald geparkeerd staat.  Het is daarom van belang dat het juiste kenteken bij EasyPark geregistreerd staat. U kunt via mijnparkmobile.nl zelf eenvoudig uw kenteken wijzigen. Indien u parkeert via de EasyPark iPhone of Android App, dat kunt u ook in de App eenvoudig uw kenteken wijzigen.

Blijf op de hoogte!
In het eerste kwartaal van 2012 zullen naar verwachting negen nieuwe steden zich aansluiten bij Parkmobile, waaronder Utrecht en Almere. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe EasyPark steden? Volg ons dan op Twitter, Facebook of Google+.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.