NIEUW! Mobiel parkeren in Goes met Parkmobile!

Vanaf 1 januari 2012 is het ook mogelijk om in Goes mobiel te parkeren via belparkeren, smsparkeren, internetparkeren en app parkeren van Parkmobile. Goes is de eerste Zeeuwse gemeente waar mobiel parkeren met Parkmobile mogelijk is.

Ook in Goes niet meer gokken hoeveel parkeertijd u nodig heeft? Liever geen ongemak meer in deze stad met kleingeld of chipknip? Parkeer dan in Goes op straat via uw mobiele telefoon en betaal nooit meer teveel parkeergeld in deze stad.

Hoe werkt mobiel parkeren in Goes
Mobiel parkeren in Goes werkt op dezelfde manier als in de overige steden van Parkmobile. Bij aankomst meld u uw parkeeractie aan door het zonenummer van de parkeermeter in Goes door te geven aan Parkmobile. Dit kan door te bellen, sms’en, mobiel internet of de App.

Belparkeren met Parkmobile doet u door te bellen naar 020-7990000. Voor sms-parkeren stuurt u ‘pm[spatie]zone’ naar 4111, bijv ‘pm 12345’ om de parkeeractie aan te melden. Een parkeeractie afmelden via sms-parkeren doet u door een q te sturen naar 4111.

Bent u in het bezit van een iPhone, Android of BlackBerry? Dan kunt u eenvoudig parkeren met de Parkmobile Parkeer App. Deze kunt u gratis downloaden in de App Store, App Market of App World. Heeft u wel een smartphone maar geen iPhone, Android of BlackBerry? Parkeer dan via mobiel internet: m.parkmobile.nl.

Parkeercontrole in Goes
De parkeercontroleur van de gemeente Goes ziet aan de hand van uw Parkmobile Parkeerkaart (deze plaatst u achter uw voorruit) of u betaald geparkeerd staat. Mobiel parkeren van Parkmobile werkt op alle openbare parkeerplaatsen in Goes.

Blijf op de hoogte!
In het eerste kwartaal van 2012 zullen nog meer gemeenten zich aansluiten bij Parkmobile, waaronder Utrecht, Almere en Heerenveen. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe Parkmobile steden? Volg ons dan op Twitter, Facebook of Google+.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.