Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Mobiel parkeren parkeerdak Molenpoort passage in Nijmegen

Ook op het parkeerdak van de Molenpoortpassage in Nijmegen kunt u eenvoudig met EasyPark mobiel parkeren. Dit kunt u doen via belparkeren, smsparkeren, app parkeren en mobiel internet parkeren.

Op het parkeerdak van de Molenpoort passage in Nijmegen meld u een parkeeractie aan en af via uw mobiele telefoon. Dit kunt u doen door middel van bellen, sms’en, mobiel internet of de EasyPark Parkeer App voor iPhone, Android en binnenkort ook beschikbaar voor BlackBerry. De parkeercontroleur in Nijmegen ziet aan de hand van uw kenteken dat u betaald geparkeerd staat. Bij terugkomst bij uw auto meld u zich weer net zo gemakkelijk af.

Met mobiel parkeren van EasyPark betaalt u per kleinste munteenheid en dus nooit meer teveel parkeergeld!

Hoe werkt mobiel parkeren met Parkmobile?
– Belparkeren: Bel naar 020-7990000.
– SMSparkeren: Sms ‘pm[spatie]zone’ naar 4111, bijv ‘pm 12345’ om de parkeeractie aan te melden. Een parkeeractie afmelden via sms-parkeren doet u door een ‘q’ te sturen naar 4111.
– App parkeren: Heeft u een iPhone of Android dan kunt u ook parkeren met de EasyPark Parkeer App. Deze is gratis te downloaden in de App Store en App Market.
– Mobiel internet parkeren: Heeft u geen iPhone of Android maar wel een smartphone? Gebruik dan de mobiele website: m.parkmobile.nl.

Voorkom ongemak met kleingeld en chipknip, parkeer met uw mobiele telefoon via Parkmobile. Nog geen klant, meld u dan nu direct aan!

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.