Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

In 7 extra garages parkeren met EasyPark mogelijk

Naast mobiel parkeren op straat kunt u nu ook slim parkeren met EasyPark in parkeergarages in Assen!

Aangesloten parkeergarages
U kunt met EasyPark in de volgende garages terecht:

  • Parkeergarage Mercuriusplein, Minervalaan
  • Parkeergarage Doevenkamp, Javastraat
  • Parkeergarage Torenlaan, Torenlaan 18
  • Parkeergarage Triade, Neptunusplein
  • Parkeergarage Neptunusplein, Appolopad
  • Parkeergarage De Nieuwe Kolk, Weiersstraat
  • Parkeergarage Citadel, Kloekhorststraat 26

Het parkeertarief in deze garages is door de gemeente Assen vastgesteld op € 0,50 per 15 minuten met een maximum van € 12,- per dag. 

U kunt met EasyPark nu al garageparkeren in Amsterdam, Arnhem, Assen, Den Haag, Tilburg, Eindhoven, Nijmegen en vele andere steden. Bekijk hier alle bij EasyPark aangesloten parkeergarages.

Binnen rijden op basis van uw kenteken
U rijdt de parkeergarages in Assen binnen op basis van uw kenteken. De slagboom zal automatisch voor u, als EasyPark klant, openen wanneer u aan komt rijden.* U hoeft dus geen parkeerkaartje te trekken uit de automaat. Bij vertrek rijdt u gewoon naar de uitgang en kunt u vertrekken.

De parkeerkosten rekent u aan het eind van de maand af met Parkmobile. Dat is slim en makkelijk parkeren en betalen in garages in Assen. Naast Assen kunt u ook in steeds meer parkeergarages terecht door heel Nederland, bekijk hier het volledige overzicht.

* Let op. U dient wel te beschikken over een EasyPark Token (sleutelhanger) alvorens u kunt garageparkeren met Parkmobile, deze kunt u aanvragen via www.mijnparkmobile.nl. De EasyPark Token is nodig zodat u de slagboom alsnog kunt openen mocht de kentekenherkenning onverhoopt niet werken. U kunt de functionaliteit van het automatisch openen van de poort zelf uitzetten via mijnparkmobile.nl onder voertuigen en dan wijzig kenteken.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.