Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Gratis parkeren Venray

Wel aanmelden, geen parkeerkosten

De proef is door de gemeente Venray ingesteld om het betaald parkeren te evalueren. Tijdens de proefperiode is het niet noodzakelijk om uw parkeeractie bij EasyPark aan of af te melden. Indien u wel uw parkeeractie start dan worden er geen parkeer- en transactiekosten * in rekening gebracht. 

Voor meer informatie over de proef verwijzen wij u naar de gemeente Venray.
Gratis parkeren op straat van 18 november 2015 tot 16 april 2016
Gratis parkeren in garages van 18 november tot 31 januari 2016. De gemeente beslist voor de periode na 16 april 2016 het tarief voor parkeren in de garages. Waarschijnlijk vindt deze beslissing op 17 mei 2016 plaats. Totdat deze beslissing is genomen, gelden de tarieven uit de proefperiode.

* EasyPark brengt geen transactiekosten in rekening wanneer er gratis parkeren geldt. U krijgt wel herinneringsberichten indien u deze aan heeft staan. 
 

Parkeert u buiten Venray?

De proef gratis parkeren geldt alleen voor parkeeracties in Venray zelf. In alle andere steden geldt nog wel betaald parkeren. Met EasyPark kunt al in meer dan 160 steden in Nederland en België mobiel parkeren. Van Den Haag tot Nijmegen en van Leeuwarden tot Antwerpen! Zo hoeft u zich nergens meer zorgen te maken over uw parkeertijd en voorkomt u dure parkeerboetes! 

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.