Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

De EasyPark BlackBerry Parkeer App is live in de App World.

EasyPark heeft vandaag de BlackBerry versie van haar succesvolle Parkeer App gelanceerd. Met de BlackBerry Parkeer App is het mogelijk om een parkeeractie aan te melden op basis van uw GPS locatie.

Download de App in de App World.

Hoe werkt de EasyPark BlackBerry App
Na het opstarten van de App zal de BlackBerry op basis van de GPS positie een voorstel doen voor de 5 dichtstbijzijnde parkeerzones. Hieruit kunt u uw parkeerzone kiezen of u kiest ervoor handmatige het zonenummer in te voeren. Nadat u op start heeft gedrukt en de parkeertijd begint te lopen is uw parkeeractie aangemeld.

Om een parkeeractie af te melden opent u de App en drukt u op stop. Nadat de parkeeractie naar uw geschiedenis is verplaatst is deze afgemeld.
In de geschiedenis vindt u uw laatste 5 parkeeracties terug. Met de ‘BlackBerry toets’ kunt u 5 extra parkeeracties oproepen in uw geschiedenis.

BlackBerry modellen
De EasyPark App is alleen beschikbaar voor BlackBerry modellen in combinatie met OS5 of hoger. Bold, Curve, Curve3G, Storm, Storm2, Style, Torch en Tour.

Wat brengt de toekomst?
De volgende release is al gepland. Zo zijn we druk bezig met een update voor OS7 van BlackBerry. Daarnaast zal de App later dit jaar ook de mogelijkheid krijgen om eenvoudig uw kenteken te wijzigen. Mocht u zelf ideeën hebben neem dan gerust contact met ons op.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.