Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

BMW 100% aandeelhouder van parkmobile

De bedrijven slaan de handen ineen om een volgende stap te zetten in de toekomst van mobiliteit. Waar nu nog een telefoon nodig is om een parkeeractie te starten, kan binnenkort vanuit de auto direct een parkeeractie worden gestart.

Naast integratie in het dashboard wordt er ook gekeken naar andere ‘smart’ oplossingen, zoals het reserveren van een parkeerplek en het on demand voorzien van een parkeerplek, waar de auto zelf naartoe kan rijden.

Naast het integreren van parkeeroplossingen in de auto, zullen de diensten van de EasyPark Group worden uitgebreid. “BMW is een strategische investeerder”, zegt Marius Koerselman, Algemeen Directeur EasyPark Group, “We kunnen onze eigen gang blijven gaan en blijven onze diensten ook aan andere merken aanbieden.”

Over Parkmobile
EasyPark is wereldwijd marktleider in mobiele parkeerbetalingen en digitale parkeeroplossingen die de automobilist tijd en kosten besparen. Zo kunnen automobilisten achteraf betalen voor parkeren via gebruik van de mobiele telefoon, dit kan door middel van de EasyPark App, sms of bellen. EasyPark is in Nederland en België actief in meer dan 185 steden.

Daarnaast is EasyPark ook actief in enkele honderden steden buiten de Benelux, onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk Canada, de Verenigde Staten en Australië.

Meer informatie: www.parkmobile.com

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.