BMW 100% aandeelhouder van parkmobile

De bedrijven slaan de handen ineen om een volgende stap te zetten in de toekomst van mobiliteit. Waar nu nog een telefoon nodig is om een parkeeractie te starten, kan binnenkort vanuit de auto direct een parkeeractie worden gestart.

Naast integratie in het dashboard wordt er ook gekeken naar andere ‘smart’ oplossingen, zoals het reserveren van een parkeerplek en het on demand voorzien van een parkeerplek, waar de auto zelf naartoe kan rijden.

Naast het integreren van parkeeroplossingen in de auto, zullen de diensten van de Parkmobile Group worden uitgebreid. “BMW is een strategische investeerder”, zegt Marius Koerselman, Algemeen Directeur Parkmobile Group, “We kunnen onze eigen gang blijven gaan en blijven onze diensten ook aan andere merken aanbieden.”

Over Parkmobile
Parkmobile is wereldwijd marktleider in mobiele parkeerbetalingen en digitale parkeeroplossingen die de automobilist tijd en kosten besparen. Zo kunnen automobilisten achteraf betalen voor parkeren via gebruik van de mobiele telefoon, dit kan door middel van de Parkmobile App, sms of bellen. Parkmobile is in Nederland en België actief in meer dan 185 steden.

Daarnaast is Parkmobile ook actief in enkele honderden steden buiten de Benelux, onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk Canada, de Verenigde Staten en Australië.

Meer informatie: www.parkmobile.com

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.