Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Beverwijk nieuws. Altijd tweede uur gratis parkeren met EasyPark in Beverwijk.

Gaat u voor een boodschap of een afspraak naar Beverwijk, dan parkeert u dus slim, veilig en héél voordelig met uw mobiele telefoon en Parkmobile. Blijft u 1 uur en 45 minuten, dan zijn de laatste 45 minuten gratis. Parkeert u 3 uur en 20 minuten, dan betaalt u slechts voor 2 uur en 20 minuten. Dat is pas slim en voordelig parkeren.

Met EasyPark profiteert u natuurlijk ook van vele andere voordelen van belparkeren, sms-parkeren of App parkeren in Beverwijk.

  • U voorkomt parkeerboetes, 
  • Geen ongemak met de parkeermeter, 
  • Stoppen met te veel parkeergeld betalen, 
  • Altijd het tweede uur gratis!

Lees hier nog meer voordelen.

Het tweede uur gratis geldt voor alle parkeerplaatsen op straat waar betaald parkeren is ingevoerd. Deze korting geldt vanaf 1 januari 2015 en is niet via de ouderwetse parkeerautomaat te verkrijgen.

N.B. De korting zal niet direct terug te zien zijn in uw parkeerhistorie. Dit wordt 's nachts verwerkt en is de volgende dag zichtbaar. Mocht dit onverhoopt alsnog niet zichtbaar zijn in uw parkeerhistorie, dan kunt u de korting alsnog via uw persoonlijke pagina bekijken. 

Nog geen EasyPark klant? Schrijf u vandaag gratis in en u kunt direct parkeren met Parkmobile. Profiteer dus gelijk van het tweede uur gratis parkeren.

Of download de EasyPark App via www.parkmobile.nl/app.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.