Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Amsterdam verhoogt de parkeertarieven per 14 april 2019

Gemeente Amsterdam verhoogt de parkeertarieven per 14 april 2019. De gemeente wil de stad leefbaar en toegankelijk houden. Daarnaast moet er meer ruimte komen voor fietsers, voetgangers en groen. De extra parkeergelden worden geïnvesteerd in mobiliteit en in de kwaliteit van de infrastructuur en de openbare ruimte.

Amsterdam verhoogt de parkeertarieven per 14 april 2019

Wat betekent dit voor jou?

Je gaat per uur meer betalen om je auto te parkeren. In het centrum van Amsterdam parkeer je straks voor maximaal €7,50 per uur. Het parkeertarief wordt goedkoper, naarmate je verder van het centrum af parkeert tot een minimaal parkeertarief van €1,40 per uur. Hier vind je het gehele overzicht van de Gemeente Amsterdam met de nieuwe parkeertarieven per 14 april 2019.

Verhoogde parkeertarieven in Amsterdam
Afbeelding 1. De parkeertarieven in Amsterdam per 14 april 2019.

Parkeervergunning en bezoekersregeling

Heb je een parkeervergunning in Amsterdam? Dan verandert er voor jou op dit moment niets. De gemeente past daarnaast de bezoekersregeling in de meeste stadsdelen aan naar 40 uur per maand. Hierdoor kan je bezoek meer uren per maand parkeren met 50% korting.

Kortom

Met ingang van 14 april 2019 verhoogt de Gemeente Amsterdam de parkeertarieven. Wil je besparen op je parkeeractie in Amsterdam? Start dan nu met mobiel parkeren met EasyPark en betaal geen minuut te veel. Ontdek nu onze extra voordelige parkeerlocaties, exclusief met de EasyPark app. Open de slagboom van tientallen voordelige parkeerlocaties in Amsterdam en parkeer tot 50% goedkoper dan op straat of in reguliere parkeergarages.

Nog geen klant bij Parkmobile?

  • Nooit meer op en neer naar de parkeermeter
  • Start en stop je parkeeractie eenvoudig via je mobiele telefoon
  • Betaal voor je werkelijke parkeertijd, per minuut en achteraf
  • Ontvang handige parkeerherinneringen
  • Parkeer tot 50% goedkoper in exclusieve parkeergarages

Download de app

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.