Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Nieuw: parkeer nu ook in 15 Rotterdamse parkeergarages

Vanaf 1 augustus parkeer je met jouw EasyPark app ook in vijftien Rotterdamse parkeergarages. Lekker makkelijk! Door het toevoegen van deze garages, waaronder Museumpark, Schouwburgplein en De Boompjes, heb je nu als gebruiker van EasyPark toegang tot 6.300 extra parkeerplekken! EasyPark is de enige die parkeren met een app in deze garages mogelijk maakt.

Nieuw: parkeer nu ook in 15 Rotterdamse parkeergarages

Schonere steden

Niet alleen willen we overal parkeren met de app mogelijk maken. Ons doel is dat we positief bijdragen aan schonere steden. Door meer garages toe te voegen aan ons aanbod en jij sneller een plek vindt, verlagen we de parkeerdruk op straat. Gevolg: minder rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek, wat zorgt voor CO2-reductie.

Makkelijk parkeren

De vijftien stadsgarages zijn met de zoekfunctie in de app gemakkelijk te vinden of te zien op deze kaart. Stadsgarages zijn voordeliger dan commerciële garages. Zo werkt het:

  • Neem een ticket uit de automaat. Je kenteken wordt gescand.
  • Voer na binnenrijden het zonenummer in, in de Parkmobile-app. Dit kan op elk moment. De transactie wordt nu overgenomen in de app.
  • Bij het uitrijden van de parkeergarage wordt je transactie automatisch beeïndigd.
  • De kosten worden zoals je gewend bent achteraf gefactureerd. Zo betaal je snel, gemakkelijk en bovendien contactloos, wel zo prettig!

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.