Around the world

Met deze app kun je overal terecht

Hartje centrum? Check. In een klein, historisch plaatsje? Check. Op straat of in een parkeergarage. Jazeker.   

Parkeren in Nederland

Je vindt ons bijna overal. Ook op plekken waar geen borden staan.

Onze app biedt uitgebreide dekking in Nederland. Met ons kun je parkeren in de straten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en nog minstens 115 andere steden. Met toegang tot parkeerterreinen, -garages en luchthavens kun je met EasyPark bijna overal parkeren.



car park
parking

Parkeren op straat

Rijd naar het centrum

EasyPark laat je alle parkeerplaatsen zien in de app. Je hoeft dus niet de hele tijd op de parkeerborden te letten. Kies een locatie uit de lijst met parkeerzones of zoek er één op de kaart. We bieden ook de mogelijkheid om langere periodes te parkeren of informatie op te zoeken over onderhoudsmomenten of tarieven.

Parkeren in garages

Als je voor extra gemak kiest

Misschien wil je zo dicht mogelijk bij de plek komen waar het allemaal gebeurt of misschien parkeer je toch liever wat verder weg. EasyPark staat overal voor je klaar. Met ons is parkeren in een parkeergarage of op een parkeerterrein net zo makkelijk als op straat. En voor nog meer parkeergemak raden we je aan gebruik te maken van Automatische kentekenherkenning. Dan rij je zonder ook maar iets te doen overal zo in en uit.

Garage parking image
app images

Meld je vandaag nog aan

Wil je ook eenvoudiger parkeren? Miljoenen automobilisten gingen je al voor.

  • Meer dan 450.000 5-sterrenrecensies

  • Een gemiddelde beoordeling van 4,7 in de App Store

  • 88% klanttevredenheid