help

Parkeren in Venlo

Waarom parkeren met Parkmobile in Venlo?

  • Eenvoudig parkeren via app, bellen of sms;
  • Betaal per minuut en achteraf;
  • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
  • Voorkom dure parkeerboetes;
  • 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger;
  • Geen verplicht abonnement.

Bezoek Venlo met Parkmobile

Venlo is de perfecte stad om te bezoeken als je een weekendje Limburgse cultuur wil proeven. Met Parkmobile parkeer je gemakkelijk op straat in het centrum van Venlo, waarna je de keuze hebt uit twee puur Limburgse Musea. Bezoek bijvoorbeeld het Limburgs Museum, waar de geschiedenis van Limburg ten sprake komt en de kinderen zich prima zullen vermaken door alle speelmogelijkheden in het Museum. Als je meer te weten wil komen van Limburgse tradities, bezoek dan het Jocus Museum. Waar de feestelijkheden in Limburg uitgebreid worden besproken en afgebeeld.

Klik op de zones in de kaart voor tariefinformatie

Bezichtigingswaardigheden in Venlo

Ben jij meer van de kunst Musea? dan is het Museum Van Bommel Van Dam zeker iets voor jou. In dit Museum maak je kennis met moderne beeldende kunst, van schilderijen tot tekeningen tot sculptuur tot fotografie. Er is altijd wel iets dat jouw aandacht zal trekken.

Als Musea iets te eentonig zijn voor jou, dan vindt jij jezelf misschien eerder thuis in het Maaspoort Theater. Met een uitgebreide aanbieding van voorstellingen is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Er zijn bijvoorbeeld comedy, thriller en muziek voorstellingen te bezichtigen. Aldus de perfecte uitgaansgelegenheid voor de familie. Over familie gesproken, het speelpark Ballorig is net iets verder verwijderd uit het centrum, maar is zeker een bezoekje waard voor de kids.

Word gratis klant Download de app

Relevante berichten over Venlo:

Mobiel parkeren met Parkmobile nu ook in Venlo

01 oktober 2017

De top 25 meest gewilde steden voor introductie mobiel parkeren

09 januari 2014

Parkmobile steden