Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Bezoek Venlo met Parkmobile

Venlo is de perfecte stad om te bezoeken als je een weekendje Limburgse cultuur wil proeven. Met EasyPark parkeer je gemakkelijk op straat in het centrum van Venlo, waarna je de keuze hebt uit twee puur Limburgse Musea. Bezoek bijvoorbeeld het Limburgs Museum, waar de geschiedenis van Limburg ten sprake komt en de kinderen zich prima zullen vermaken door alle speelmogelijkheden in het Museum. Als je meer te weten wil komen van Limburgse tradities, bezoek dan het Jocus Museum. Waar de feestelijkheden in Limburg uitgebreid worden besproken en afgebeeld. Bezichtigingswaardigheden in Venlo Ben jij meer van de kunst Musea? dan is het Museum Van Bommel Van Dam zeker iets voor jou. In dit Museum maak je kennis met moderne beeldende kunst, van schilderijen tot tekeningen tot sculptuur tot fotografie. Er is altijd wel iets dat jouw aandacht zal trekken. Als Musea iets te eentonig zijn voor jou, dan vindt jij jezelf misschien eerder thuis in het Maaspoort Theater. Met een uitgebreide aanbieding van voorstellingen is er voor iedereen wel wat leuks te vinden. Er zijn bijvoorbeeld comedy, thriller en muziek voorstellingen te bezichtigen. Aldus de perfecte uitgaansgelegenheid voor de familie. Over familie gesproken, het speelpark Ballorig is net iets verder verwijderd uit het centrum, maar is zeker een bezoekje waard voor de kids.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}