Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Dagje Rotterdam? Lees alles over parkeren

Winkelen, een hapje eten, museum, concert, attractie, dierentuin of varen. Het kan allemaal in Rotterdam. Kom je voor een cultureel dagje? Dan kun je terecht in de vele musea, zoals de Kunsthal, Museum Boijmans Van Beuningen en Het Maritiem Museum. Liever een leuke dagactiviteit, ga dan eens naar Diergaarde Blijdorp, Spido of de Euromast. Parkeren doe je bijna overal gemakkelijk met de app van Parkmobile.

Wat kost parkeren in Rotterdam?

Parkeren op straat kost in het centrum €4,08 per uur en in de meeste wijken buiten het centrum €1,72 per uur. Op 1 januari 2020 werd een nieuwe zone ingevoerd, bestaande uit Kralingen, Oude Noorden, Nieuwe Westen, Kop van Zuid, Afrikaanderwijk en Katendrecht. Parkeren kost hier €2,50 per uur. Lees meer over de nieuwe Rotterdamse parkeertarieven in ons blog. De meeste parkeergarages zijn goedkoper per uur dan de wijken en zijn ook gewoon te betalen met Parkmobile. Op het kaartje zie je hoe duur elke garage in Rotterdam is. Bekijk de actuele tarieven op de website van de gemeente Rotterdam.

Waar kun je gratis parkeren?

Je hebt drie opties om geld te besparen. In de wijken Feijenoord en De Esch kun je nog kosteloos parkeren, maar dan moet je wel een stukje wandelen naar het centrum of de bus nemen. Je kunt ook een P+R nemen, een stukje buiten de stad. Vanaf hier kun je gratis of goedkoop de bus nemen naar het centrum. Op zaterdag en zondag kun je ook gratis parkeren in bijna de hele wijk Kralingen.

Wat zijn de goedkope opties?

Voor maar €10 euro per dag of €2 per uur zijn de parkeergarages Nieuwe Binnenweg en Admiraliteitskade twee van de goedkoopste parkeerplekken in Rotterdam.

Hoe zit het met parkeren in het centrum?

In het centrum van Rotterdam kun je betaald parkeren voor €4,08 per uur. In een garage is het met een prijs vanaf €2 per uur vaak goedkoper. Parkeer je in één van de garages van ParkBee in Rotterdam? Reserveer een plek via Parkmobile. Bekijk hier de garages bij Centraal Station Rotterdam.

Welke garages zijn de beste opties?

Op Kop van Zuid vind je parkeergarage Room Mate Bruno Hotel, veel gebruikt vanwege de gunstige ligging tussen Noord en Zuid en de lage kosten. Voor maar €10 euro per dag of €2 per uur zijn de garages Nieuwe Binnenweg en Admiraliteitskade de goedkoopste in Rotterdam.

Parkeren bij de luchthaven

Parkeren bij Rotterdam The Hague Airport? Met EasyPark doe je dat makkelijk en voordelig. Reserveer heel simpel een parkeerplek bij Quick Parking Rotterdam The Hague Airport in de app. Een shuttlebus brengt je naar de terminal. Annuleren is gratis tot 30 minuten van tevoren. Bekijk en beheer je reservering in de Parkmobile-app. Is je vlucht vertraagd? Geen zorgen! Betaal bij aankomst op het parkeerterrein voor de extra tijd en maak daarbij nog steeds gebruik van de gunstigste tarieven.

Hoe zit het met parkeervergunningen?

Thuis altijd een betaalbare parkeerplek? Dat kan met een parkeervergunning. In ons artikel vind je alle informatie over de wachttijd, kosten, procedure en meer.

Kun je een plekje reserveren?

Een parkeerplek reserveren kan met Parkmobile. Lees hier meer over reserveren.

Welke P+R’s zijn er in Rotterdam?

Goedkoop parkeren en daarna met het openbaar vervoer de stad in? Rondom Rotterdam kun je de volgende P+R plaatsen vinden.

Hoe werkt parkeren op zon- en feestdagen?

In het centrum van Rotterdam geldt betaald parkeren van 12.00 tot 18.00 uur, op sommige plaatsen tot 23.00 uur. Daarbuiten betaal je op zondagen dus niets. Sommige wijken zijn de hele zondag gratis. Op Nieuwjaarsdag, 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag is het parkeren op straat in de betaald parkeergebieden gratis. Op 2e Paasdag, 2e Pinksterdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag en 2e Kerstdag zijn de tarieven gelijk aan de zondagen.

Parkeren per stadsdeel

Klik op het gewenste stadsdeel voor meer informatie over het gebied.

Parkeren bij drukbezochte locaties

Parkeren bij veel bezochte locaties kan lastig zijn. Wij hebben gelukkig alles al voor je uitgezocht. Klik op een locatie voor meer informatie.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}