Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Goedkoop en makkelijk parkeren in Nijmegen

Op zoek naar een parkeerplek in Nijmegen? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk in Nijmegen. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Parkeerlocaties in Nijmegen

Een dagje Nijmegen? In het centrum van Nijmegen parkeer je altijd dichtbij je bestemming. Zo parkeer je ook eenvoudig dichtbij het Centraal Station. Handig als je gaat shoppen in de Molenpoort of het centrum van Nijmegen gaat ontdekken. Als je een bezoekje gaat brengen aan het centrum van Nijmegen, parkeer je jouw auto dichtbij in de ParkBee parkeergarage Van Trieststraat. Ook bij andere bezienswaardigheden en musea zoals Museum het Valkhof, MuZIEum en het Holland Casino parkeer je zonder moeite. Parkeer in de ParkBee parkeergarage Guesthouse Vertoef wanneer je een bezoekje gaat brengen aan de Stadsschouwburg Nijmegen of Concertgebouw De Vereeniging. Concert bijwonen in Doornroosje of de Waalkade verkennen? Wat je plannen ook zijn, geen probleem met Parkmobile.

Parkeergarages in Nijmegen

Op zoek naar een overdekte parkeerplek voor je dagje in de stad? Parkeer veilig in een parkeergarage in Nijmegen centrum of bij het station. Bij parkeergarage Keizer Karel rij je gemakkelijk in en uit op basis van kentekenherkenning. De slagboom gaat vanzelf open. Er zijn ook drie ParkBee-garages in Nijmegen, namelijk ParkBee van Trieststraat, Mercure Hotel Nijmegen Centre en Guesthouse Vertoef. Open de slagboom gemakkelijk met onze app en reserveer van tevoren je plek. Je betaalt soms tot wel 50% minder in een ParkBee-garage dan wanneer je op straat parkeert!

Mobiel parkeren met EasyPark in Nijmegen

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app, bellen of sms. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit Nijmegen stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten. Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren in Nijmegen via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto. Parkeren in Nijmegen was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}