Contact
help

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Ontdek Nieuwegein

Een dagje uit of weekendje weg naar Nieuwegein? Nieuwegein is een stad in opkomst. Jaarlijks worden hier tal van evenementen georganiseerd, zoals Vreeswijk bij Kaarslicht, de Taste of Nieuwegein en Geinbeat. Tevens vind je bij stadstheater en kunstcentrum De KOM een breed aanbod van kunst en cultuur. Vanuit Nieuwegein kun je eenvoudig naar Utrecht. Deze stad is rijk aan historie en cultuur. De stad is zeer uniek vanwege het middeleeuwse stelsel van grachten en werfkades. Met ruim 70.000 studenten is Utrecht ook met recht een echte studententoren te noemen. De Domtoren, het symbool van de stad, is dé blikvanger. Vanaf deze 112 meter hoge toren heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Ook staat Utrecht bekend om het jaarlijkse Nederlandse Filmfestival, de Utrechtse Kerstmarkt, het Spoorwegmuseum en Kasteel de Haar.

Meer over Nieuwegein

Houd je van shoppen? Breng dan zeker een bezoek aan het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne. En wat is er nou fijner dan na een dag rondstruinen in de stad, lekker neer te strijken op één van de vele terrassen langs de Utrechtse Oudegracht? Onze tips: Broadway American Steakhouse, Den Draeck, De Oude Muntkelder, Casa Di David, Tante’s Bistro, Nachtrestaurant/Tapasbar, Stadskasteel Oudaen.  Ga je toch voor een drankje en/of hapje in Nieuwegein? Onze tips: Grieks Restaurant Minos Pallas, Asian Tower, Sphinx, Restaurant Rotisserie Zott, Far East Culinair City en Tapazz Gastrobar.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met Parkmobile parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze Parkmobile app, bellen of sms. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met Parkmobile kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone: